Lista de produse dupa marca MK-dent GmbH

Sunt 8 produse.

Se afiseaza 1-8 din 8 produs(e)

Lista de produse dupa marca MK-dent GmbH

Descopera produsele pentru cabinet de la MK-Dent!

Unul dintre cei mai importanti producatori de instrumentar pentru medici stomatologi este cu siguranta MK-Dent. Are o experienta in industria dentara de peste 20 ani, asa ca a fost remarcat de mii de medici, justificandu-se astfel prezenta in peste 100 tari la nivel mondial. In portofoliul furnizorului MK-Dent gasesti cuple, micromotoare, piese contraunghi si turbine de calitate superioara la un pret accesibil.

De ce sa alegi o turbina MK-Dent?

Imediat ce vei utiliza turbina Eco-Line vei sesiza cata precizie in tehnica de lucru iti ofera datorita functionarii fara vibratii! Suprafata exterioara este produsa din crom, rezistent la zgarieturi, astfel ca fiecare piesa de mana pentru cabinet de la MK-Dent are o durata de viata extinsa. Mai mult, instrumentarul de mana respecta standardul ISO 13485 ce le garanteaza calitatea superioara.

Comanda de pe Dentotal.ro un micromotor pneumatic de la MK-Dent!

Alegand un micromotor de calitate vei oferi servicii stomatologice de calitate superioara la un pret corect, intrucat nu va trebui sa investesti frecvent in piese de mana. Produsele MK-Dent, fie ca vorbim despre cuple, micromotor sau o piesa contraunghi sunt proiectate astfel incat sa reziste in timp, dar mai ales sa iti ofere acces la cele mai noi tehnologii.

Design ergonomic specific MK-Dent

Instrumentarul pentru cabinetul dentar este cel mai important factor care determina fluiditatea fluxului de lucru. Astfel ca, utilizand piesa de mana adecvata (turbine, micromotoare electrice, piesa contraunghi) vei fi mult mai relaxat si sigur. Suntem siguri ca MK-Dent este solutia cea mai potrivita pentru clinica stomatologica in care lucrezi datorita puterii si silentiozitatii. Comanda-le acum de pe Dentotal.ro cu transport gratuit oriunde in Romania!