Lista de produse dupa marca NAKANISHI

Sunt 259 produse.

Se afiseaza 1-30 din 259 produs(e)

Lista de produse dupa marca NAKANISHI

Ce echipamente medicale furnizeaza NSK Europe?

NAKANISHI este o companie fondata in 1930 in Japonia, recunoscuta la nivel global pentru aparatura medicala de inalta calitate cu aplicare in sfera stomatologiei si a tehnicii dentare. Brandul isi propune sa ajute la progresul medicinii si tehnicii moderne prin oferirea de solutii eficiente in materie de echipamente si aparatura stomatologica, precum: aparat detartraj (Varios 970 NSK, Varios 370), aparat profilaxie (Prophy Mate), micromotor endodontic, NSK turbina, NSK fiziodispenser, rulmenti NSK si multe altele. Te invitam sa descoperi produse NSK Romania gasesti in magazinul online Dentotal la preturi avantajoase.

Alege brandul numarul 1 de echipamente stomatologice: NAKANISHI!

Cu o prezenta in peste 135 tari la nivel global, NSK se ambitioneaza sa devina cel mai popular si de incredere brand pentru medicii stomatologi si tehnicienii dentari din intreaga lume. In sfera medicinii dentare, fiecare implantolog vrea sa foloseasca in clinica stomatologica in care lucreaza un fiziodispenser NSK Surgic Pro optic sau non-optic, NSK micromotor, apex locator NSK sau piesa contraunghi NSK pentru a obtine rezultate impecabile, naturale si rapide. Inclusiv aparatura de tehnica dentara poate beneficiaza de piese de mana premium. Nu vei fi nevoit sa faci compromisuri in privinta calitatii echipamentelor medicale daca alegi acest producator.

Dentotal, distribuitor NSK Dental in Romania

Fie ca esti dentist sau tehnician dentar, apeleaza cu incredere la specialistii dentotal.ro pentru a obtine oferte personalizate pentru piese de unit dentar, turbina M900L, endodontic motor, Prophy Jet sau piesa de mana pentru micromotorul de tehnica dentara Ultimate 500. Te asiguram ca NAKANISHI face eforturi continue pentru a mentine calitatea specific japoneza, realizand multiple teste pentru produsele sale, garantand cea mai inalta calitate posibila. Performanta si inalta tehnologie isi au locul in clinica stomatologica sau in laboratorul de tehnica dentara profesionala!