Lista de produse dupa marca NEOMED

Este 1 produs.

Se afiseaza 1-1 din 1 produs(e)

Lista de produse dupa marca NEOMED

Neomed ofera solutii ingenioase pentru stomatologi

Fondata in urma cu 25 ani, compania Neomed este un furnizor roman specializat in aparatura si consumabile medicale. In portofoliul lor vei gasi uniforme medicale, dar si echipamente de protectie foarte calitative, astfel incat procedurile dentare, veterinare si nu numai sa fie realizate la cele mai inalte standarde de siguranta. Vei observa ca in magazinul tau online preferat, Dentotal.ro, gasesti consumabile pentru cabinet ce pot fi utilizate in spitale si in sali de operatie, clinici stomatologice, dar si alte institutii medicale.

Consumabile pentru protectia medicului de la Neomed

Pentru prevenirea raspandirii virusurilor, bacteriilor si chiar a fungilor trebuie sa folosesti intotdeauna consumabile de unica folosinta, sterile sau autoclavabile. Neomed ofera solutii avantajoase, intrucat pune la dispozitie halat chirurgical steril si ranforsat la un pret foarte avantajos. Echipamentul medical de la Neomed ofera confort, fiind disponibil in mai multe marimi (M, L, XL) si avand o croiala larga ce confera libertate de miscare. Le-ai testat? Daca nu, este timpul sa le comanzi de pe Dentotal.ro!

Fii mereu in siguranta cu echipamentele de protectie medicala de la Neomed!

Nu trebuie sa faci niciun compromis atunci cand vorbim despre sanatate! Indiferent de procedura medicala pe care trebuie sa o realizezi, echipamentul de protectie este cel mai important. Consumabile pentru clinica stomatologica, cabinetul veterinar sau spital de la Neomed garantam ca iti vor oferi un plus de incredere! Fiecare halat chirurgical este realizat din mai multe straturi ce ofera un nivel ridicat de rezistenta la penetrarea microorganismelor. Produsele sunt in conformitate cu Directiva 93/42/EEC, anexa V, asa ca vei putea sa iti desfasori activitatea linistit! Nu uita ca la Dentotal ai parte de transport gratuit!