Lista de produse dupa marca NEW STETIC

Sunt 2 produse.

Se afiseaza 1-2 din 2 produs(e)

Lista de produse dupa marca NEW STETIC

New Stetic iti aduce consumabile de calitate in clinica stomatologica

New Stetic este o companie originara din Columbia care ofera solutii moderne pentru  odontoterapie si chirurgie dentara, ajutandu-te sa mentii o buna sanatate orala pacientilor tai. Are o experienta pe piata ce dateaza inca din 1954 cand s-a lansat cu dinti acrilici la nivel national, iar din 1960 are o prezenta puternica pe piata internationala, exportand dinti acrilici, discuri PMMA, rasini acrilice, aliaje, anestezice, dar si rulouri stomatologice absorbante.

New Stetic se inspira din practica zilnica de cabinet si laborator

Consumabilele pentru cabinet si laborator sunt produse folosind ultimele tehnologii disponibile pe piata de catre o echipa pasionata de stomatologie si care isi doreste sa indeplineasca fiecare promisiune. Ai la dispozitie dispozitive medicale utile, care iti faciliteaza fluxul de lucru. Dintre toate dispozitivele medicale furnizate de New Stetic, rulourile stomatologice din bumbac sunt cele mai cautate consumabile! Acestea sunt utile pentru mentinerea igienei campului operator in procedurile de chirurgie, odontoterapie, protetica si nu numai.

Foloseste produsele de la New Stetic si devin-o cel mai bun!

Datorita dezvoltarii continue, dar si a standardelor riguroase de productie a materialelor pentru cabinetul stomatologic si laboratorul de tehnica dentara, New Stetic a obtinut diferite certificari recunoscute international care sa ateste calitatea produselor: ISO 9001, ISO 13485, BMP, Basc, CE. Fiecare dentist si tehnician dentar profesionist isi doreste sa utilizeze in practica zilnica de cabinet sau laborator produse din portofoliul New Stetic! Le-ai incercat? Comanda cu incredere consumabile medicale de pe Dentotal.ro si bucura-te oricand de transport gratuit!