Lista de produse dupa marca OTI

Sunt 2 produse.

Se afiseaza 1-2 din 2 produs(e)

Lista de produse dupa marca OTI

Folosesti produse Oti in cabinet sau laborator?

Cu siguranta ai mai achizitionat consumabile de la Oti Romania fiindca sunt calitative, rezistente si au un pret foarte convenabil. Totusi, stiai ca Oti Sales & Distribution SRL este o companie romaneasca? Afla ca aceasta companie originara din Bucuresti exista pe piata inca din  anul 1998, timp in care a demonstrat ca piata consumabilelor pentru curatenie poate sa exceleze si sa concureze cu marile corporatii internationale. Producatorul este specializat in produse de unica folosinta cu aplicare in orice domeniu de activitate (medical, farmaceutic, beauty, HoReCa, retail etc), dar si in articole de menaj.

Oti – reperul in materie de consumabile calitative la pret corect

Indiferent de domeniul de activitate, procesul de curatare, igienizare si dezinfectare este unul crucial, iar compania Oti a avut un impact serios in facilitarea acestora. Atunci cand vorbim despre produse Oti ne gandim automat la un set curatenie format din servetele hartie, mop rotativ, galeata,  rezerva mop, saci menajeri sau pungi. Consumabilele sunt cu siguranta calitative, ieftine, dar si mai important sunt disponibile in magazinul tau online preferat pentru produse de unica folosinta utile in stomatologie, tehnica dentara si nu numai: Dentotal.ro!

Oti Distribution este alegerea ideala pentru clinica stomatologica!

Dentotal.ro iti propune consumabile de unica folosinta pentru cabinet, laborator, salon etc produse de Oti Romania fiindca suntem siguri ca iti vor fi de un mare ajutor in procesul de curatenie si igienizare. Vei gasi prosop hartie foarte rezistent, inclusiv in cazul contactului cu apa. Pune-le intr-un dispenser sau dozator si foloseste-le oricand ai nevoie fiindca nu te vor dezamagi!