Transport GRATUIT pentru toate comenzile! 

Panasonic

Panasonic

Calitate si fiabilitate cu tehnologie japoneza

Incepand din anii 1970, Panasonic se afla in cautarea unor produse de ingrijire dentara inovatoare, pentru a satisface nevoile aflate in schimbare avand in acest moment un istoric de peste 40 de ani de cercetare si dezvoltare dedicate crearii unor produse din ce in ce mai avansate.

Prin implementarea unor tehnologii avansate care fac viata cu adevarat mai buna, Panasonic respecta un angajament fara compromisuri in ceea ce priveste calitatea produselor. Abordarea cu privire la dezvoltarea produselor isi are originea in esenta maiestriei japoneze.

Panasonic se bazeaza pe traditia japoneza a controlului calitatii fara compromisuri la nivel international, dezvoltand si fabricand produse rafinate, pe care le livreaza clientilor din intreaga lume.

Abordarea constiincioasa de catre Panasonic a conceptului „Calitate japoneza” in procesul de fabricatie acopera totul, de la performante si tehnologie de ingrijire dentara avansate pana la usurinta in utilizare, masuri temeinice de siguranta, rezistenta exceptionala pentru utilizare pe termen lung si fiabilitate.

Pentru a pastra „Calitatea japoneza”, Panasonic realizeaza o serie larga de verificari si teste de calitate a produselor, pentru a asigura cea mai inalta calitate posibila.

In prezent, abordarea Panasonic fata de igiena parodontala se concentreaza pe indepartarea tartrului dintre dinti si din pungile parodontale cu o periuta de dinti electrica si un irigator oral.

Clasificare
Categorii
Pret

RON  –  RON

  • 24RON
  • 798RON
Stoc