Transport GRATUIT pentru toate comenzile

Prevest

PREVEST

Sunt de calitate consumabilele medicale de la PREVEST?

Compania PREVEST a luat fiinta in 1999 in India si s-a concentrat asupra consumabilelor medicale utilizate in sfera stomatologiei. A propus pietei produse accesibile precum: materiale tratament si dezinfectare canale, linere, obturatii temporare, obturare canale radiculare, hemostatice si s-a facut rapid remarcata datorita calitatii superioare la un pret accesibil. Asa se face ca acum, dupa mai bine de 20 ani, consumabilele dentare branduite PREVEST DENPRO se regasesc in clinici dentare din peste 80 tari de la nivel mondial.

De ce sa alegi produse dentare de la PREVEST DENPRO?

Trebuie sa stii ca fiecare produs este atent dezvoltat de catre o echipa de medici stomatologi, ingineri si chimisti. Compania are un intreg departament de cercetare astfel ca ai siguranta ca utilizezi doar dispozitive medicale de ultima generatie. Fie ca vrei sa realizezi o procedura de obturatie canal radicualar, detartraj dentar, ori tratamente restaurative, cu siguranta PREVEST DENPRO iti poate oferi solutia de care ai nevoie. In magazinul tau online preferat, Detotal, vei gasi desensibilizanti, devitalizant pulpar Pulpx, hidroxid de calciu, Ciment glasionomer Fusion I Seal, Calcigel si multe altele. Te asteptam sa plasezi o comanda cu produse PREVEST la preturi avantajoase!

Descopera gama de produse PREVEST DENPRO disponibila pe Dentotal.ro!

PREVEST DENPRO este un furnizor iconic de consumabile medicale necesare in orice cabinet stomatologic. Inspirat de dorinta de evolutie profesionala la preturi concurentiale, PREVEST DENPRO inoveaza cu tehnologiile utilizare. Iti recomandam sa alegi sigilanti, cimentrui, hemostatice, floururi, paste si alte produse dentare de la acest producator, intrucat nu vei fi dezamagit. Nu uita ca pe Dentotal beneficiezi de transport gratuit la orice comanda. 

ORAFIL LC 3g

30.04 Lei
()

FUSION I SEAL 2 x 2g

80.75 Lei
()

CALCIGEL 2g

28.95 Lei
()

ORAFIL-G 40g

18.89 Lei
()

PULPX flacon 6g

77.12 Lei
()

ORATEMP NE

114.05 Lei
()

MTA PLUS 2g

560.80 Lei
()

NANO COAT 5 ml Varnish

106.81 Lei
()

MTA PLUS 1g

325.64 Lei
()

HIDROXID DE CALCIU

23.82 Lei
()

EDTA

27.69 Lei
()

COPAL F

20.03 Lei
()

CARVENE

27.00 Lei
()

CAL LC 2 x 2g

83.78 Lei
()
Clasificare
Categorii
    Afiseaza toate (18)
Pret

Lei  –  Lei

  • 18Lei
  • 561Lei
Stoc
Aroma