Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentru utilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

 Transport GRATUIT pentru toate comenzile online

RENFERT CUPTOR PREINCALZIRE MAGMA

17932
11,640.00 RON (TVA Inclus)
Momentan Indisponibil
10 zile
Pretul in puncte: 9782 punct
Puncte fidelizare: 293 punct

Dentotal Protect va adăuga adresa de e-mail într-o listă specială de corespondență pentru acest produs. Odată ce produsul revine în stoc, veți primi automat un e-mail despre acesta și adresa dvs. de e-mail va fi eliminată din lista de corespondență a produsului.

Angajați din cadrul companiei cu acces în utilizarea panoului de administrare al magazinului ar putea să vă acceseze datele. Vă apreciem intimitatea, astfel încât accesul la date este furnizat pe baza nevoii de cunoaștere pentru a putea opera magazinul.

Dacă decideți că nu mai doriți să utilizați magazinul nostru și doriți să aveți datele personale eliminate din baza noastră de date (sau dacă doriți să obțineți toate datele personale asociate contului dvs. pe care le avem), trimiteți un e-mail la adresa personaldata@dentotal.ro. Drepturile pe care le puteți exercita oricând sunt: dreptul la informare; dreptul de acces la date; dreptul de intervenție asupra datelor (rectificare, actualizare, blocare sau ștergere); dreptul de opoziție; dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale.

Adaugati la favorite

Cuptor preincalzire Magma cu distributia uniforma a temperaturii si incalzire din patru laturi cu timp de incalzire rapid si care indeplineste toate cerintele in ceea ce priveste programarea, manipularea si ergonomia.
Avantaje:
- Atinge temperatura de 900 grade Celsius in 60 de minute!
- 99 de programe + 1 program pt masa de ambalat rapida.
- Setare individuala a programelor.
- Poate fi programat sa termine programul la o anumita ora.
- Spatiu pentru 9 ringuri marimea 3, 4 ringuri marimea 6 sau 3 ringuri marimea 9.
Caracteristici:
-
Dimensiuni camera interna (fara catalizator) W x D x H: 160 x 120 x 180 mm.
- Volum camera interna: 3.45 litri.
- Dimensiuni externe cuptor W x D x H: 430  x 450 x 500 mm.
- Greutate: aprox. 40 kg.
Prezentare:
Cuptor preincalzire Magma cu catalizator.

Producator:
RENFERT
Produse similare
Consultanti
Produse noi