Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentru utilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

  Transport GRATUIT pentru toate comenzile online

RENFERT SPATULA ELECTRICA WAXLECTRIC I

17924
1,290.00 RON (TVA Inclus)
Momentan Indisponibil
10 zile
Pretul in puncte: 1085 punct
Puncte fidelizare: 33 punct

Dentotal Protect va adăuga adresa de e-mail într-o listă specială de corespondență pentru acest produs. Odată ce produsul revine în stoc, veți primi automat un e-mail despre acesta și adresa dvs. de e-mail va fi eliminată din lista de corespondență a produsului.

Angajați din cadrul companiei cu acces în utilizarea panoului de administrare al magazinului ar putea să vă acceseze datele. Vă apreciem intimitatea, astfel încât accesul la date este furnizat pe baza nevoii de cunoaștere pentru a putea opera magazinul.

Dacă decideți că nu mai doriți să utilizați magazinul nostru și doriți să aveți datele personale eliminate din baza noastră de date (sau dacă doriți să obțineți toate datele personale asociate contului dvs. pe care le avem), trimiteți un e-mail la adresa personaldata@dentotal.ro. Drepturile pe care le puteți exercita oricând sunt: dreptul la informare; dreptul de acces la date; dreptul de intervenție asupra datelor (rectificare, actualizare, blocare sau ștergere); dreptul de opoziție; dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale.

Adaugati la favorite Comparati

Spatula Waxlectric I Renfert spatula electrica cu ajutorul careia realizarea modelului din ceara este simpla, precisa si fara stres ca urmare a temperaturii varfului instrumentului distribuita in mod egal.
Avantaje:
- Modelare simpla, precisa si fara stres datorita varfului instrumentului ce distribuie temperatura setata precis intr-un mod uniform si constant.
- Poate retine 3 temperaturi, iar temperatura dorita poate fi setata rapid si precis printr-o simpla apasare de buton.
- Se economiseste timp intrucat nu mai este necesara incalzirea separata a materialului si instrumentului.
- Economie 20% in timpul de modelare datorita faptului ca incalzirea instrumentului si a materialului nu se mai face separat.
- Economie 50% in timpul de modelare atunci cand este folosit cu Waxprofi pentru proteze sau cu Vario E la punti si coroane datorita faptului ca incalzirea instrumentului si a materialului nu se mai face separat.
- Fara contractie a modelului, ceara nemaifiind supraincalzita sau arsa.
- Modelare mai usoara a modelului cutitul pentru ceara lucrand constant la o temperatura optima.
Caracteristici:
- Alimentare: 100-240V AC 50/60 Hz.
- Voltaj: 12V DC.
- Consum: 5 W.
- Temperatura de lucru: minim 50° - maxim 200°.
- Lungime cablu piesa de mana 85cm.
- Dimensiuni (W x H x D): 120 x 60 x 98 mm.
- Greutate: 445g.
Prezentare:
Spatula Waxlectric I.

  

Producator:
RENFERT
Cele mai populare
Consultanti
Produse noi