Lista de produse dupa marca RESORBA

Sunt 32 produse.

Se afiseaza 1-30 din 32 produs(e)

Lista de produse dupa marca RESORBA

Ce produse stomatologice pentru cabinet furnizeaza RESORBA?

RESORBA este un producator german, leader international in dezvoltarea si comercializarea de accesorii pentru chirurgie dentara si paradontologie. Portofoliul companiei include o gama larga de ace chirurgicale pentru sutura si produse pentru aditie osoasa. Cu siguranta fiecare medic stomatolog ce realizeaza o procedura complexa isi doreste sa utilizeze consumabile dentare de la RESORBA. Acestea sunt caracterizate de calitate, usurinta in utilizare, cat si de un pret avantajos.

Foloseste ace sutura chirurgicala de la RESORBA!

In magazinul online Dentotal gasesti ace chirurgicale pentru sutura de la RESORBA atat resorbabile, cat si neresorbabile, potrivite fiecarei proceduri stomatologice. Printre cele mai utilizate produse din aceasta categorie putem enumera: Glycolon, Mopylen, Dentofil. Fiecare ac chirurgical ofera o sectiune diferita si o curbura adecvata. Cu aceste materiale de sutura inchizi plaga in procedeele de chirurgie maxilo-faciala dupa proceduri augmentative sau interventii ce tin de implantologie. Vei observa calitatea premium redata de o flexibilitate crescuta ce asigura confortul pacientului.

Ce consumabile medicale pentru aditie osoasa folosesti? Incearca RESORBA!

Daca vorbim de aditii osoase in vederea inserarii unui implant dentar sau post sinus lift, atunci cu siguranta RESORBA Synthetic Bone este solutia cea mai potrivita. Cu aceste consumabile pentru cabinetul medical stomatologic obtii rezultate satisfacatoare atat pentru tine in pozitia de cadru medical, dar si pentru pacienti. Cu siguranta RESORBA va imbunatati calitatea serviciilor stomatologice pe care le oferi si te va ajuta sa devii un adevarat profesionist. Comandand consumabile medicale pentru cabinetul dentar din magazinul online Dentotal vei beneficia de preturi avantajoase, transport gratuit si consiliere personalizata.