Lista de produse dupa marca RTD

Sunt 8 produse.

Se afiseaza 1-8 din 8 produs(e)

Lista de produse dupa marca RTD

Ce este un pivot dentar?

Daca ar fi sa spunem o definitie pentru pivoți dentari putem afirma ca este un dispozitiv protetic ce are rolul de a reconsolida un dinte natural care a fost supus unei fracturi sau chiar a unei carii adanci. Acesta este de doua tipuri: din fibra de sticla sau metalic si se mai gaseste sub denumirea de stift dentar sau dispozitiv corono-radicular. Atunci cand facem referire la pivoti fibra de sticla ne gandim automat la furnizorul francez RTD Dental fiindca inca din 1968 exista pe piata, devenind unul dintre cei mai apreciati la nivel mondial.

Trebuie sa realizezi o reconstructie dinte cu pivot? Foloseste produse RTD Dental!

Sustinem ca acesti pivoti fibra de sticla e la RTD sunt net superiori datorita avantajelor pe care le ofera atat stomatologului, cat si pacientului. Un pivot dentar fibra de sticla de la RTD Dental are un pret avantajos, este usor de aplicat, este biocompatibil si ofera un timp de lucru redus. Mai mult, produsele RTD Dental se remarca printr-o estetica superioara cu o culoare asemanatoare dintilor naturali. Toti pacientii tai voi fi multumiti de lucrarea de reconstructie cu pivot!

Descopera tehnologia Illusion patentata RTD!

In portofoliul acestui furnizor gasesti consumabile necesare oricarui cabinet stomatologic ce realizeaza restaurari coronare. Pe Dentotal vei gasi: MatchPost, Light-Post, Macro Lock-Post. Tehnologia brevetata de RTD asigura pivotilor culoarea in functie de dimensiunea acestora, facilitand identificarea si eliminarea erorilor. Asa cum poti vedea si in poze, fiecare diametru este asociat unei culori. Nu uita ca orice comanda de pivoti fibra de sticla de la RTD Dental beneficiaza de transport gratuit!