Transport GRATUIT pentru toate comenzile

Runyes Medical

Runyes

Runyes medical ofera echipamente pentru cabinetul stomatologic

Daca ai nevoie de aparatura medicala de cea mai buna calitate, dar la un pret corect, atunci produsele Runyes sunt perfecte pentru tine. Compania originara din Asia a luat fiinta in anul 2000 si a expus publicului piese de schimb pentru diferite echipamente stomatologice. Ulterior in 2005 au inceput productia de autoclave clasa B pentru clinici stomatologice, laboratoare de tehnica dentara, cat si spitale. Din 2009 produc inclusiv unituri dentare fiind foarte interesati de tehnica printarii 3D. Cu siguranta vrei sa fii asociat cu o marca apreciata de medici stomatologi din intreaga lume!

Realizeaza sterilizarea la autoclav Runyes!

La Dentotal gasesti autoclav clasa B ieftin, asa ca vei putea echipa cabinetul stomatologic modern, dar avand costuri reduse. Aparatura medicala de la Runyes se ridica la cele mai inalte standarde tehnologice si de calitate, astfel ca te vei bucura de cele mai noi tehnologii chiar in clinica ta stomatologica. Ca dentist este foarte important sa efectuezi sterilizarea la autoclav pentru a te asigura ca instrumentarul stomatologic este sigur pentru pacientii tai. Asa ca, nu uita sa plasezi comanda de pungi autosigilante, indicator biologic sterilizare autoclav, teste sterilizare autoclav, dar si aparat sigilat pungi autoclav. Stai fara grija – le gasesti pe toate in magazinul tau preferat de echipamente si consumabile dentare – Dentotal.ro. 

Comanda in siguranta de pe Dentotal.ro!

Indiferent de ce produse medicale de la Runyes ai nevoie, cu siguranta la noi le gasesti. Mai mult, iti oferim un pret avantajos, oferte personalizate nevoilor tale, promotii, puncte de fidelizare, dar si transport gratuit oriunde in Romania. Toate dispozitivele medicale comercializate de noi, inclusiv un autoclav stomatologic de la Runyes, beneficiaza de garantie si service, asa ca poti plasa comanda chiar azi!

Nu exista produse in aceasta sectiune