Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentru utilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

SCANNER LAB inEos X5 SIRONA

18699
Momentan Indisponibil
10 zile
Pretul in puncte: 82851 punct
Puncte fidelizare: 2486 punct
98,592.00 RON

Dentotal Protect va adăuga adresa de e-mail într-o listă specială de corespondență pentru acest produs. Odată ce produsul revine în stoc, veți primi automat un e-mail despre acesta și adresa dvs. de e-mail va fi eliminată din lista de corespondență a produsului.

Angajați din cadrul companiei cu acces în utilizarea panoului de administrare al magazinului ar putea să vă acceseze datele. Vă apreciem intimitatea, astfel încât accesul la date este furnizat pe baza nevoii de cunoaștere pentru a putea opera magazinul.

Dacă decideți că nu mai doriți să utilizați magazinul nostru și doriți să aveți datele personale eliminate din baza noastră de date (sau dacă doriți să obțineți toate datele personale asociate contului dvs. pe care le avem), trimiteți un e-mail la adresa personaldata@dentotal.ro. Drepturile pe care le puteți exercita oricând sunt: dreptul la informare; dreptul de acces la date; dreptul de intervenție asupra datelor (rectificare, actualizare, blocare sau ștergere); dreptul de opoziție; dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale.

Adaugati la favorite
Transport GRATUIT
Metode de plata

Scanner pentru laborator, ideal pentru toate operatiunile de digitalizare. Datorita bratului robotic, pozitionarii inovatoare a modelului, celei mai noi tehnologii de scanare si a unei interfete deschise, inEos X5 cu 5 axe ofera o precizie inegalabila, o manevrare flexibila, scanare rapida si un spectru larg de aplicatii

Avantaje:
- Automatizat - concept de operare unic, programat sa asigure maxim de eficienta pentru toate operatiunile de scanare si augmentat de optiunea de scanare manuala.
- Rapid - tehnologie inovatoare cu 5 axe, brat robotic si definire precisa a zonei de scanare, care asigura pozitionare automata si rapida.
- Precis - functie autofocus.
- OPEN STL - exporta datele scanate in format STL pentru procesarea pe alte sisteme CAD-CAM.
- Manevrare usoara.
- Suport universal pentru model si articulatoare.

Date tehnice:
- Dimensiuni: 474 x 735 x 460 mm.
- Greutate: 40 kg.
- Alimentare: 100 - 240 V.
- Frceventa: 47 - 63 Hz.
- Putere: 150 W.

Prezentare:
Scanner pentru laborator inEos X5.

Producator:
DENTSPLY SIRONA
Produse similare
Consulta un specialist
Consulta_un_Specialist_Vlad
Consulta_un_Specialist_Dan
Consulta un specialist
Consulta_un_Specialist_Vlad
Consulta un specialist
Consulta_un_Specialist_Dan
Cele mai populare
Transport GRATUIT

pentru toate comenzile online

Service si garantie

pentru produse si echipamente

Returnare produse

posibilitatea de a returna cumparaturile