Lista de produse dupa marca SCHLUMBOHM GmbH & Co.KG

Sunt 17 produse.

Se afiseaza 1-17 din 17 produs(e)

Lista de produse dupa marca SCHLUMBOHM GmbH & Co.KG

Realizeaza o obturatie de canal cu echipamente medicale SCHLUMBOHM!

Cu o experienta de peste 50 ani in industria stomatologica, SCHLUMBOHM GMBH & CO.KG este unul dintre cei mai cunoscuti producatori germani de aparatura medicala premium. Au un portofoliu vast ce ofera solutii de top pentru stomatologia moderna, in special in sfera endodontiei. Pe Dentotal vei gasi Endopilot, varfuri pentru injectat gutaperca, dar si ansa pentru condensare gutaperca la un pret atractiv. Din niciun cabinet stomatologic care efectueaza tratament endodontic nu ar trebui sa lipseasca aparatura SCHLUMBOHM GMBH & CO.KG!

Endopilot Comfort Plus aduce orice tratament endodontic in secolul XXI

In anul 2001 SCHLUMBOHM GMBH & CO.KG a lansat un aparat medical inovativ ce inglobeaza instrumentele necesare in realizarea unui tratament de canal la cele mai inalte standarde de calitate: Endopilot Comfort Plus. Acest motor endodontic cu apex locator integrat dispune de tehnologie de ultima generatie care asigura pregatirea eficienta a canalului radicular, dar si siguranta pacientului pe intreg procesul terapiei endodontice. Este prevazut totodata cu piesa de mana ergonomica DownPack si BackFill  cu anse incluse ce asigura un control optim al vascozitatii si temperaturii.

Aparatura medicala pentru tratamente de canal corecte si eficiente

Daca deja ai achizitionat un Endopilot 2 de la Dentotal, urmatorul pas este sa alegi anse si varfuri pentru injectarea gutapercii. In oferta noastra gasesti varfuri pentru injectarea gutapercii pentru sistemul BackFill al aparatului endo multifunctional in diferite variante (galben, rosu, alb), dar si ansa pentru condensare gutaperca care asigura o obturare tridimensionala omogena pana in treimea apicala. SCHLUMBOHM te sprijina sa oferi servicii stomatologice superioare, devenind un profesionist in tratamentul mecanic al canalelor radiculare.