Lista de produse dupa marca SEPTODONT

Sunt 14 produse.

Se afiseaza 1-14 din 14 produs(e)

Lista de produse dupa marca SEPTODONT

Ai nevoie de materiale endodontie, obturatii si tratamente canal?

Alege produsele Septodont si bucura-te de consumabile medicale de cea mai buna calitate! Afla ca Septodont este o companie de origine franceza fondata in 1932 si specializata pe dezvoltarea, producerea si distributia de materiale dentare. Fiind un furnizor dedicat sa serveasca nevoile profesionistilor din domeniul stomatologic, compania si-a extins prezenta in 150 tari la nivel mondial, inclusiv India, China, Brazilia si intreg continentul european.

Sanatate orala accesibila oricarui medic stomatolog

Misiunea pe care si-a ales-o furnizorul Septodont este aceea de a asigura solutii inovative, dar sigure pentru nevoile de cabinet. Aspira spre evolutia companiei, dar si a tuturor stomatologilor ce ii aleg. Transparenta, seriozitatea si devotamentul pentru dinti si gingii sanatoase sunt cateva dintre atuurile care ii mentin in postul de leaderi de piata.

Septodont este leader de piata in gestionarea durerii dentare

Produce o gama larga de anestezice dentare ce elimina aproape complet durerea din timpul tratamentelor chirurgicale, endodontice si nu numai. Gasesti inclusiv tratament alveolite Alveogyl cu rol antiseptic si hemostatic, pasta pentru periaj profesional Detartrine, solutie Racestyptine pentru impregnarea firului de retractie etc. Folosind consumabile Septodont vei simti ca lucrezi la cel mai inalt nivel de calitate, alaturi de dentisti profesionisti din intreaga lume!

Realizeaza un tratament endodontic cu produse Septodont!

Este important ca pe langa increderea in tehnica utilizata in terapia endodontica sa stii ca te poti baza si pe materialele utilizate cand efectuezi un tratament de canal. Astfel ca, alegand Septodont ai garantia ca produsele vor facilita procesul prin eficienta lor si siguranta ca nu au efecte iritante, nu sunt toxice sau caustice. Pe Dentotal.ro ai la indemana Septocal LC, Largal Ultra, Endomethasone cu transport gratuit, asa ca nu ezita sa intri in contact cu noi.