Transport GRATUIT pentru toate comenzile! 

SHOFU

Shofu Incorporated este un producator de materiale si echipamente dentare de renume mondial, oferind clientilor produse de înalta calitate, în ultimii 89 de ani.

Dl. Kajo Shofu al III- lea, antreprenor si cercetator cunoscut în industria ceramicii, a înfiintat Shofu Incorporated în anul 1922.
Acesta a reorientat tehnologia ceramica existenta la acel moment si a reusit sa dezvolte dinti de portelan de înalta calitate.
Astazi, Shofu Incorporated ramâne unul dintre cei mai importanti producatori de produse dentare superioare, utilizate de dentisti, tehnicieni dentari si igienisti dentari.
Shofu Dental Corporation (SDC), cu sediul în Statele Unite, a fost înfiintata în anul 1971, cu birourile sale corporative initial în Menlo Park, California.
In prezent, Shofu sarbatoreste 41 de ani de activitate în SUA, Canada, America Centrala si de Sud si Mexic.
In septembrie 2001, SDC a relocat sediul central din Menlo Park spre San Marcos, California, la nord de San Diego. Noua facilitate este de ultima ora, oferind un inventar mai mare, mai mult servicii pentru clienti si expedieri rapide. Shofu Dental Corporation este o companie cu o dezvoltare rapida, orientata catre clienti, bazata pe numeroase realizari recunoscute si experiente de decenii, toate contribuind la succesul tratamentelor dentare în Statele Unite ale Americii.

Clasificare
Categorii
Pret

RON  –  RON

  • 182RON
  • 216RON
Stoc