Lista de produse dupa marca SHOFU

Sunt 3 produse.

Se afiseaza 1-3 din 3 produs(e)

Lista de produse dupa marca SHOFU

Shofu Dental Gmbh este furnizorul tau de incredere in materie de consumabile medicale

Marca Shofu a fost infiintata in 1922 in Japonia. De la aparitia pe piata, Shofu si-a plaja de produse dezvoltate si comercializate de la portelan pentru tratamente si tehnici dentare la materialele si echipamentele dentare utilizate în igiena orala preventiva. Compania a fost lider de piata in Japonia, dar si la nivel mondial, lansand pentru prima data in lume numeroase materiale. In 1989 a devenit prima companie japoneza din domeniul stomatologiei care a devenit publica. Ulterior, in 2012, Shofu a fost listata la Prima Sectiune a Bursei de Valori din Tokyo.

Fii pregatit de orice provocare stomatologica cu produsele Shofu!

Cu siguranta gasesti mii de furnizori pentru consumabile medicale necesare in munca fiecarui dentist, tehnician dentar si igienist dentar, insa in putini poti avea siguranta calitatii, asa cum se intampla in cazul Shofu care are o experienta in domeniul stomatologic de un secol. Spre exemplu, daca ai nevoie de glasionomer pentru a cimenta  coroane si punti dentare ori lucrari ortodontice ce alegi? Cu siguranta Shofu CX-Plus datorita proprietatilor sale, cat si a pretului avantajos.

Shofu – alegerea inspirata pentru clinica stomatologica

Este un furnizor pe care specialistii Dentotal.ro il recomanda fiindca evolueaza odata cu medicina si ofera schimbarile de care dentistii au nevoie in practica zilnica. Ceea ce diferentiaza Shofu de alte marci este dorinta de a mentine estetica si functionalitatea dintilor naturali. Dantura sanatoasa este principalul scop de dezvoltare a noilor produse pentru cabinetul dentar. Sanatatea orala incepe cu Shofu!