Lista de produse dupa marca SONG YOUNG INTERNATIONAL

Sunt 106 produse.

Se afiseaza 1-30 din 106 produs(e)

Lista de produse dupa marca SONG YOUNG INTERNATIONAL

Cauti solutii avantajoase pentru cabinet si laborator?

Descopera producatorul Song Young International originar din Taiwan care, cu siguranta, corespunde necesitatilor tale! Aceasta companie este producator si distribuitor de materiale si echipamente medicale ce corespund standardelor ISO 9001, ISO 13485 si CE. Inca din 1997 s-a axat pe consumabile utilizate in industria dentara, astfel ca in momentul prezent poti gasi produse Song Young International pe pietele din Europa, Asia si America. Trebuie sa stii ca sunt specializati in producerea de micromotoare si turbine, articulator dentar, cuptoare fotopolimerizare/ incalzire pentru laboratorul de tehnica dentara.

Alege produse pentru clinica stomatologica la preturi minime!

In portofoliul Song Young International vei gasi atat echipamente si aparatura, dar si consumabile medicale necesare in orice cabinet dentar sau laborator. Este important de stiut ca ofera solutii pentru protectie, cum ar fi viziera medicala de protectie transparenta, dar si ochelari utili in cadrul diverselor tratamente. Vei gasi alternative ieftine, dar foarte eficiente si avantajoase. Important este sa alegi produse care sa te protejezi si sa impiedici raspandirea unor virusuri sau bacterii.

Iti trebuie instrumentar si freze diamantate noi?

Indiferent ca ai nevoie de produse uzuale precum freze, discuri, pietre si gume sau de echipamente precum un micromotor tehnica dentara, spatula electrica, articulator dentar, bec bunsen sau chiar un paralelograf, atunci Song Young International este o alegere ideala. Raportul pret-calitate este unul corect, iar daca alegi sa comanzi din magazinul online Dentotal.ro, beneficiezi de transport gratuit indiferent de valoarea comenzii. Echipeaza-ti laboratorul de tehnica dentara cu produse Song Young International si devin-o cel mai bun tehnician!