Transport GRATUIT pentru toate comenzile

Spofa Dental

SPOFA DENTAL

De ce sa alegi consumabile medicale de la Spofa Dental?

Ritmul de lucru intr-o clinica stomatologica sau dintr-un laborator de tehnica dentara este unul alert, astfel ca ai nevoie de consumabile care sa asigure rezistenta, dar si fiabilitatea. Spofa Dental este un producator de exceptie, parte a grupului Kerr, cu o experienta pe piata de peste 80 ani. Ofera solutii adaptate nevoilor oricarui dentist sau tehnician dentar, astfel justificandu-se prezenta in peste 50 tari la nivel mondial. Focusul central al acestui furnizor de materiale pentru cabinetul si laboratorul dentar este indreptat spre compozite autopolimerizabile, fotopolimerizabile, glasionomeri, cimenturi s.a.

Alaturi de Spofa Dental indraznesti sa fii cel mai bun tehnician dentar

Materialele ieftine trebuie sa fie slab calitative? Nu si atunci cand vorbim despre Spofa Dental! Acest producator ofera o gama larga de produse pentru laborator la un pret corect. Ai la indemana multe consumabile necesare unui tehnician dentar: acrilate, alginate, cimenturi, mase de ambalat, lacuri si solutii. Materialele pentru tehnica dentara se prelucreaza facil si iti imbunatatesc tehnica de lucru. Comanda-le de pe Dentotal.ro si convinge-te!

Ce consumabile pentru clinica stomatologica iti lipsesc?

Ca dentist ai nevoie de o multime de materiale pentru a efectua tratamente dintilor, asa ca nu iti permiti sa alegi produse cu un raport pret-calitate  nesatisfacator. Spofa Dental are o gama larga de consumabile medicale pentru restaurare coronara: compozit pentru restaurari in cavitati de clasa III si IV sau reconstituiri de bont in special in combinatie cu pivoti prefabricati din metal sau compozit (Evicrol), kit de pivoti din fibra de sticla pentru reconstituiri corono-radiculare (Fibrekleer) si freze dentare. Mai gasesti consumabile pentru profilaxie, asa cum este pasta pentru periaj profesional utilizata dupa detartraj (Depural Neo). Important este sa nu uiti ca magazinul online Dentotal.ro iti ofera transport gratuit pentru toate produsele Spofa Dental.

FIBREKLEER FREZA

228.94 Lei
()
BrandSpofa Dental Variante1.375 (mov)

TESSEX PLACA DE BAZA

35.30 Lei
()
BrandSpofa Dental VarianteSuperioare - 12 buc

FIBREKLEER KIT

504.44 Lei
()

SILISAN 1L

46.17 Lei
()

SILIKAN 5kg

111.09 Lei
()

SILIKAN 10kg

204.68 Lei
()

ISODENT 250g

21.43 Lei
()

DURACROL PULBERE 500g

121.63 Lei
()

DURACROL LICHID 250ml

45.82 Lei
()

CERADENT 1000g

118.95 Lei
()

YPEEN alginat 450g

28.39 Lei
()

YPEEN alginat 800g

54.42 Lei
()

STOMAFLEX LIGHT

29.31 Lei
()
Afisaza urmatoarele 10 produse
Clasificare
Categorii
    Afiseaza toate (16)
Pret

Lei  –  Lei

  • 21Lei
  • 584Lei
Stoc
Culoare
Gramaj
    Afiseaza toate (12)
Aroma
Prezentare