Lista de produse dupa marca STERISACO

Sunt 12 produse.

Se afiseaza 1-12 din 12 produs(e)

Lista de produse dupa marca STERISACO

Sterisaco – un furnizor de incredere pentru sterilizare

Atunci cand vorbim despre sterilizarea instrumentarului medical trebuie sa ne asiguram ca utilizam metode de sterilizare eficiente si precise pentru a ne asigura ca disturgem toate microorganismele si sporii. Daca deja folosesti un sterilizator autoclav asigura-te ca ai in clinica stomatologica, cabinet veterinar sau laborator de tehnica dentara un Test Helix, Integron si Test Bowie Dick de la Sterisaco. Credem ca acest producator roman este potrivit si pentru cabinetul tau fiindca filosofia Sterisaco este aceea de a obtine performanta fara compromisuri.

Test Helix pentru autoclav de la Sterisaco la pret avantajos

Foloseste un test Helix pentru verificarea capacitatatii de sterilizare a autoclavului pe care il ai in clinica stomatologica. Daca esti interesat de procesul de utilizare, afla ca testul se efectueaza zilnic pe un program specific cu autoclavul gol. In pachetul Sterisaco sunt incluse patru bare de cerneala indicatoare care trebuie sa isi schimbe complet culoarea finala, caci in caz contrar exista probleme in procesul de sterilizare cu aburi. Este foarte importanta utilizarea unui test Helix, asa ca plaseaza o comanda in magazinul nostru online, Dentotal.ro! Cu siguranta gasesti toate consumabilele medicale de care ai nevoie!

Foloseste un indicator chimic integrator de la Sterisaco!

Un indicator sterilizare autoclav este indispensabil atunci cand utilizezi un Test Helix de la Sterisaco, intrucat monitorizeaza toti parametrii ciclului de sterilizare cu abur la autoclav. Pentru orice medic este important instrumentarul steril, intrucat sanatatea pacientului sau este in joc. Alaturi de teste si indicatori iti recomandam sa achizitionezi si o cutie instrumentar din inox si pungi autosigilante!