Lista de produse dupa marca SURGIDENT

Sunt 19 produse.

Se afiseaza 1-19 din 19 produs(e)

Lista de produse dupa marca SURGIDENT

Cauti solutii pentru chirurgie dentara?

In orice clinica stomatologica in care se realizeaza procedee de chirurgie dentara ar trebui sa existe produse de la Surgident. Acesta este un furnizor corean care de la iesirea pe piata din 2006 a oferit solutii cu un raport pret – calitate corect in materie de consumabile si echipamente medicale. In portofoliul lor vei gasi mesa titan, pini din titan, sistem torque driver pentru a indeparta implanturile, kit pentru sinus lift si multe altele.

Obtine cele mai bune preturi pentru chirurgie orala!

Fie ca vorbim despre proceduri de aditie osoasa/ sinus lift in vederea instalarii unui implant dentar sau despre a indeparta suruburi si implanturi fracturate, Surgident este o alegere inteleapta.  Materialele utilizate in cabinetul stomatologic iti vor garanta o facilitare a tehnicii de lucru, cat si o incredere sporita in clinica dentara din perspectiva pacientilor. Ca dentist este important sa mentii un echilibru intre costurile tratamentelor, astfel ca si instrumentarul, echipamentul si consumabilele medicale trebuie sa corespunda celor mai inalte standarde de calitate, dar si de pret.

Surgident este recomandarea specialistilor de la Dentotal

Pentru a garanta servicii stomatologice premium consideram ca este important sa ai la indemana materiale care sa iti asigure buna practica medicala. In cazul unui implantolog nu se poate face abstractie de la calitate, iar de aceea Surgident este necesar. Pe orice forum in care se discuta despre chirurgie dentara, aditie osoasa concomitent cu implantul sau implant dentar vei regasi acest furnizor. Nu uita ca pe site-ul nostru online, Dentotal.ro, te bucuri de oferte, transport gratuit, dar si consiliere profesionista.