Lista de produse dupa marca TAPARO

Sunt 5 produse.

Se afiseaza 1-5 din 5 produs(e)

Lista de produse dupa marca TAPARO

Taparo - Ai nevoie de masti chirurgicale?

Grupul Taparo produce o gama variata de produse pentru uz medical si obiecte de mobilier prin intermediul companiilor 4 BRANDS si Techtex. Grupul s-a adaptat la schimbarile globale, astfel incat au infiintat prima fabrica romaneasca de textile medicale si tehnice. Taparo furnizeaza masti chirurgicale care respecta toate prevederile europene pentru dispozitive medicale sub brand-ul Dr. Albert. Aceasta a luat fiinta in 2017 in Romania si a continuat sa se dezvolte pe partea de echipamente de protectie, astfel incat in prezent poti gasi masti de unica folosinta Dr. Albert in farmacii, supermarketuri, dar si pe Dentotal.ro! In portofoliul acestora vei mai gasi, pe langa masti de protectie, halate si combinezoane, bonete, respectiv servetele anti-microbiene. Cu siguranta Taparo este aliatul tau de nadejde in cabinet!

Consumabile medicale pentru clinica stomatologica si nu numai!

Fiecare dentist trebuie sa se protejeze purtand masti faciale, cat si capeline medicale, asa ca Dr. Albert este solutia cea mai potrivita! Desigur, aceste consumabile se preteaza si pentru uzul in cabinet veterinar, spital, ori in spatii exterioare in care trebuie sa te protejezi impotriva noului virus Covid-19. Afla ca fiecare masca medicala din textil netesut este produsa din materialele calitative, ce lasa pielea sa respire, oferind totodata cel mai ridicat nivel de protectie, fiind avizate de Ministerul Sanatații, prin Agentia Nationala a Medicamentului si Dispozitivelor Medicale, de Ministerul Apararii Nationale, dar si de Hohenstein Laboratories GmbH & Co. KG din Germania.

Alege Dr. Albert pentru echipamente medicale!

Suntem siguri ca vei fi multumit de produsele pentru protectie de la Taparo! Masca FFP3 iti va fi de un real folos fiindca are rol de bariera pentru particulele si virusurile din aerul inspirat si nici nu contine fibra de sticla, carbonat de calciu sau citotoxine. Nu uita sa adaugi in cos atunci cand plasezi comanda pe Dentotal.ro noile masti chirurgicale de unica folosinta si alte consumabile medicale.