Lista de produse dupa marca TECNO-GAZ

Sunt 2 produse.

Se afiseaza 1-2 din 2 produs(e)

Lista de produse dupa marca TECNO-GAZ

Cum alegi noile echipamente pentru clinica stomatologica?

Stim ca vrei sa oferi servicii stomatologice la cel mai inalt nivel, asa ca trebuie sa investesti cu atentie in aparatura medicala ultra-performanta. Un producator important este Tecno-Gaz care inca din 1979 si-a propus sa revolutioneze industria stomatologica prin solutii moderne. Este o companie originara din Italia ce propune dentistilor din intreaga lume echipamente pentru sterilizare si pentru frezare.

Baie cu ultrasunete de la Tecno-Gaz

Cu o baie ultrasonica cureti eficient instrumentar folosit in domeniul medical, dentar, cosmetic sau veterinar. Baia cu ultrasunete de la Tecno-Gaz permite curatarea temeinica cu detergent a instrumentelor greu accesibile prin curatarea manuala. Nu uita ca echipamentele pentru sterilizare si dezinfectie sunt cele mai importante intr-un cabinet stomatologic, intrucat instrumentele contaminate pot fi un real pericol atat pentru pacienti, cat si pentru dentisti sau personal medical auxiliar.

Pe Dentotal.ro ai mai multe solutii pentru sterilizare si igienizare de la Tecno-Gaz

In magazinul nostru online vei gasi inclusiv incubator pentru teste biologice pentru toate tipurile de autoclave cu abur. Astfel vei evalua capacitatea autoclavului tau de a distruge microorganismele si sporii. Cu Tecno-Gaz este mult mai usor sa urmezi un protocol sterilizare instrumentar medical si, ca o nota adiacenta, nici nu te va costa o avere!

Tecno-Gaz ofera aparatura pentru cabinet stomatologic de calitate superioara

Bucura-te de cele mai moderne echipamente pe care orice dentist profesionist si le doreste! Pe Dentotal.ro ai posibilitatea sa comanzi baie cu ultrasunete, incubator pentru teste biologice, masina de frezat, toate de la producatorul tau favorit, Tecno-Gaz. Beneficiezi de precizie, rapiditate, dar si un pret corect. Nu uita ca ai transport gratuit in toata tara!