Lista de produse dupa marca TECNODENT

Sunt 2 produse.

Se afiseaza 1-2 din 2 produs(e)

Lista de produse dupa marca TECNODENT

TecnoDent revolutioneaza confortul in clinica stomatologica

Inca din 1966 compania italiana TecnoDent proiecteaza si produce cu pasiune scaune dentare si scaune pentru medicul stomatolog. Produsele companiei sunt combinatia perfecta intre know-how puternic, maiestrie, materiale rafinate si design futurist, astfel ca sunt ideale pentru cabinetul dentar. Trebuie sa stii ca fiecare scaun stomatologic este supus unui proces strict de verificare a calitatii, motiv pentru care detine atestare ISO 13485:2016 si ISO 9001:2015.

Comanda scaune stomatologice TecnoDent de la Dentotal!

Cu siguranta vei fi incatat de orice scaun stomatologic de la TecnoDent fiindca este produs cu maximul de atentie si responsabilitate doar din componente premium. In ceea ce priveste exteriorul, tapiteria este realizata din materiale de inalta calitate (poliuretan si tesatura), fara cusaturi, fiind tratata antimicrobian si antifungic. La nivel interior, fiecare scaun dentar TecnoDent contine burete  si spuma de cea mai inalta calitate ce asigura o ergonomie crescuta, dar si confort pentru pacient. Iti garantam ca este cea mai potrivita alegere, avand un raport pret – calitate corect!

Detalii de exceptie pentru fiecare scaun dentar de la TecnoDent

Am inclus in portofoliul nostru produse TecnoDent pentru ca ne dorim ca fiecare cabinet stomatologic sa indeplineasca nevoile si dorintele pacientilor. La Dentotal credem in excelenta, iar de aceea vrem sa stii ca fiecare scaun stomatologic sau pentru dentist este anatomic, oferind libertate de miscare si confort. Sunt dotate cu tetiera articulata, spatar anatomic, dar cel mai important pentru stomatologi: ofera o simetrie perfecta pentru profesionisti dreptaci, dar si stangaci. Nu uita ca pe Dentotal.ro gasesti scaun stomatologic de vanzare la pret avantajos cu livrare gratuita!