Lista de produse dupa marca TOR VM

Sunt 79 produse.

Se afiseaza 1-30 din 79 produs(e)

Lista de produse dupa marca TOR VM

Imbunatateste-ti tehnica folosind produse TOR VM!

TOR VM este o companie originara din Rusia ce se concentreaza pe productia de consumabile pentru cabinetul stomatologic. Aceasta a fost infiintata in 1999 si este una dintre cele mai apreciate marci din industria dentara ce se concentreaza pe restaurarile coronare. TOR VM ofera dentistilor solutii accesibile, calitative pentru restaurari previzibile cu anatomie corecta. Compania este prezenta in zeci de tari la nivel mondial, iar in Romania poti comanda de pe Dentotal.ro!

TOR VM – de la matrici dentare la discuri de finisare

Dorinta continua de inovare si dezvoltare aduc TOR VM in topul preferintelor dentistilor din intreaga lume. Gama larga de produse care poate corespunde nevoilor fiecarei clinici stomatologice este un important atu al companiei. Aceasta este specializata in productia de matrici dentare, benzi si discuri de lustruit, dar si alte accesorii utile in restaurare dentara. Caracterizate de inovatie si creativitate in domeniul medical, consumabilele pentru cabinet TOR VM se adreseaza in special stomatologilor pasionati.

Caliate la pret accesibil de la TOR VM

Ca dentist trebuie sa alegi cu grija echipamente, aparatura si consumabile medicale, intrucat nivelul de calitate al acestora se reflecta in serviciile stomatologice pe care le oferi. Fiecare pacient care intra in cabinetul tau merita sa beneficieze de produse TOR VM. Vei observa de indata ca sunt produse ieftine, rezistente, dar foarte usor de utilizat. Alege de pe Dentotal.ro consumabilele de la TOR VM si bucura-te de o experienta de shopping online perfecta! Ai parte de transport gratuit, preturi avantajoase si consiliere profesionista.