Lista de produse dupa marca TRIBEST

Sunt 120 produse.

Se afiseaza 1-30 din 120 produs(e)

Lista de produse dupa marca TRIBEST

Ce furnizor ai ales pentru consumabile medicale?

Avem o recomandare! Compania Tribest este un etalon in materie de produse de unica folosinta, intrucat are un raport pret – calitate de exceptie si un portofoliu vast care sa iti permita sa faci alegerea cea mai potrivita pentru clinica stomatologica sau laboratorul de tehnica dentara in care lucrezi. Este un porducator asiatic ce s-a lansat pe piata inca din anul 2006 bine cunoscut pentru produse utilizate in protectie, consultatie stomatologica, endodontie, protetica, restaurari coronare, dezinfectie si sterilizare etc. Este important de stiut ca intregul portofoliu este certificat ISO 13485, CE si FDA.

Respecta fiecare protocol de sterilizare si igienizare in cabinetul stomatologic cu Tribest!

Gama producatorului include consumabile de unica folosinta pentru protejarea medicului (bonete medicale, botosi unica folosinta, masca cu viziera) si a pacientului (husa pentru camera intraorala, recipient dezinfectare instrumentar). Desigur, vei gasi si alte solutii de dezinfectare si sterilizare, cum ar fi o gama larga de pungi autosigilante pentru sterilizare la autoclav sau banda cu indicator sterilizare autoclav.

Tribest iti ofera accesorii pentru endodontie, protetica si restaurare coronara!

Daca ai nevoie de pene interdentare, lingura amprenta, departator bucal, ace irigare endo sau seringi, atunci Tribest este solutia perfecta pentru tine. Vei fi placut surprins sa descoperi si cutie gutiera dentara sau rola cu folie pentru protejarea campului operator. Produsele sunt ieftine, dar calitative si te ajuta sa obtii cele mai bune rezultate.

Ai nevoie de instrumentar pentru tehnica dentara?

Atunci comanda de pe Dentotal.ro freze extradure, perii, polipanti, pietre si gume pentru diferite materiale utilizate intr-un laborator. Ca tehnician dentar ai nevoie de o multime de produse pentru prelucrare ceramica sau acryl, asa ca alege-le intelept!