Lista de produse dupa marca UGIN DENTAIRE

Sunt 9 produse.

Se afiseaza 1-9 din 9 produs(e)

Lista de produse dupa marca UGIN DENTAIRE

Ai nevoie de echipamente si consumabile pentru laboratorul de tehnica dentara?

De peste 40 ani compania franceza Ugin Dentaire dezvolta, produce si distribuie produse indispensabile intr-un laborator de tehnica dentara. Datorita succesului inca din anii 1980, furnizorul a decis sa se extinda si pe pietele internationale, astfel ca la momentul actual este prezent in 82 tari. Scopul Ugin Dentaire este acela de a imbunatati fluxul de lucru in laborator prin oferirea de solutii in concordanta cu noile tehnologii, avand in portofoliu: nebulizator, castomate si aliaje.

Aparatura medicala de ultima generatie de la Ugin Dentaire

In portfoliul magazinului online Dentotal.ro vei gasi mai multe produse Ugin Dentaire, precum: cuptor de sintetizare, centrifuga de turnare cu inductie (Ducatron Quattro), nebulizator (Aseptojet S), dar si altele pe care te invitam sa le descoperi. Acestea beneficiaza de certificari recunoscute international: ISO 9001:2015, ISO 13485:2016, EC ce le atesta calitatea superioara, fiind indcate uzului profesionist.

Consumabile Ugin Dentaire pentru laboratorul tau de tehnica dentara

Gasesti inclusiv aliaje utilizate de tehnicieni dentari pentru coroane si punti (Ugirex), dar si pentru lucrari ceramice (Ducinox) la preturi avantajoase. Este momentul sa iti alegi brand-ul preferat si sa comanzi produsele frantuzesti Ugin Dentaire! Nu uita ca pe Dentotal.ro ai transport gratuit, dar si consultanta personalizata nevoilor tale pentru ca Dentotal crede in excelenta.