Lista de produse dupa marca UP3D

Sunt 26 produse.

Se afiseaza 1-26 din 26 produs(e)

Lista de produse dupa marca UP3D

UP3D – Performanta in tehnica dentara

UP3D este un furnizor asiatic apreciat de mii de tehnicieni dentari de la nivel mondial pentru produsele de calitate superioara in materie de CAD/ CAM. Este una dintre putinele companii din lume ce produc atat solutii hardware, cat si software pentru tehnica dentara, iar de aceea orice laborator ar trebui sa foloseasca un scanner UP360+ sau UP300 de la UP3D. Misiunea companiei este aceea de a populariza cat mai mult solutiile digitale pentru a fluidiza fluxul de munca.

Scanner pentru laborator de la UP3D – o necesitate in vremurile de astazi

Cu un astfel de echipament, munca de tehnician dentar va fi mult imbunatatita, intrucat ofera o acuratete impecabila, chiar si in spatiile interdentare, intr-un timp redus. Produsele UP3D sunt destinate tuturor pasionatilor de tehnologie, dar si a celor deschisi sa isi imbunataeasca tehnica de lucru, intrucat soft-ul echipamentului este unul intuitiv, potrivit chiar si pentru un incepator in tehnica dentara folosind sisteme CAD/ CAM.

UP3D este alegerea care stii de la inceput ca este corecta

Mai mult decat solutii tip scanner pentru laborator, UP3D mai ofera si alte dispozitive medicale, asa cum este masina de frezat UpMill P53, considerat un adevarat partener in fluxul digital din laboratorul de tehnica dentara. Calibrarea se realizeaza automat, incluzand software-ul CAM UpCAM, soft  dezvoltat de cei de la UP3D impreuna cu ModuleWorks si care suporta procesarea lucrarilor de restaurari protetice.

Descopera produsele UP3D disponibile pe Dentotal.ro!

Viziunea UP3D este aceea de a combina tehnologia cu inovatia si a ajuta expansiunea tehnologiei in laboratoarele de tehnica dentara din intreaga lume. Indiferent de tipul de lucrare pe care trebuie sa-l realizezi, folosind un scanner pentru laborator sau masina de frezat, esti sigur ca ai facut alegerea potrivita. Nu uita ca beneficiezi de transport gratuit si asistenta profesionista!