Lista de produse dupa marca VDW

Sunt 16 produse.

Se afiseaza 1-16 din 16 produs(e)

Lista de produse dupa marca VDW

VDW – compania dedicata endodontiei

VDW este un producator german recunoscut international pentru produse destinate uzului endodontic. Compania a fost fondata in Munchen in anul 1869, fiind un adevarat pionier in produse destinate tratamentelor de canal. Cu o experienta pe piata medicala de peste 150 ani, VDW Dental a devenit o marca de incredere, apreciata de mii de medici stomatologi si endodonti. S-a remarcat prin sistemele rotative inovatoare precum si aparatura specifica endodontiei (apex locatoare, motoare endodontice, etc), astfel ca VDW este un nume cu rezonanta in endodontia la nivel mondial. Privitor la misiunea companiei, aceasta se concentreaza pe oferirea de solutii inovatoare, creative si moderne care sa imbunatateasca experienta unui tratament de canal, atat pentru dentist, cat si pentru pacient.

VDW – solutia ideala pentru prepararea, irigarea, obturarea canalelor radiculare

Promisiunea VDW Dental este aceea ca utilizand consumabilele si instrumentarul pentru cabinet furnizat de acestia, orice tratament endodontic va fi usor, nedureros si rapid. Protejarea dintilor naturali este obligatorie, insa in cazurile in care o carie a evoluat, tratamentul de canal devine indispensabil. Orice dentist profesionist sau endodont apeleaza la VDW, fiindca inca din 2010 a lansat pe piata gama Reciproc, un sistem ce faciliteaza prepararea canalelor radiculare cu un singur instrumentar rotativ. Folosind ace endodontice de la VDW vei simti o diferenta colosala in momentul in care indepartezi gutaperca si sigilantul si prepari canalul radicular cu pana la 60% mai rapid. Le-ai testat? Daca nu, este timpul sa comanzi de pe Dentotal.ro noile ace pentru endodontie!

Cu VDW Dental pacientii vor scapa de teama de dentist!

Printre cele mai apreciate tipuri de ace endodontice sunt cele de la VDW! Realizeaza un tratament de canal indiferent de nivelul de pregatire pe care il ai fiindca noile dispozitive medicale sunt mult mai flexibile, asigurand o progresie mai sigura si mai lina in canalul radicular. Nu uita sa adaugi in cos, pe langa ace endodontice si conuri gutaperca Reciproc, intrucat la Dentotal.ro beneficiezi de transport gratuit mereu!