Lista de produse dupa marca VOCO

Sunt 222 produse.

Se afiseaza 1-30 din 222 produs(e)

Lista de produse dupa marca VOCO

Medicina dentara si tehnica dentara necesita produse care respecta cele mai riguroase standarde de calitate, adica VOCO. Acest brand este un etalon al calitatii in materie de materiale utilizate in industria stomatologica. Prin integritate si eficienta a reusit sa se faca remarcat in peste 100 tari la nivel mondial cu un portofoliu ce insumeaza aproximativ 100 produse, dintre care gasesti: accesorii imprimante 3D, accesorii resaurare coronara, desensibilizanti, floururi, glassionomeri, sigilanti, sisteme adezive sau chiar cimenturi (duale, ionomeri de sticla, provizorii).

Consumabilele dentare VOCO: de incredere de peste 40 ani

Incepand cu 1981, brandul „Made in Germany” asigura specialistilor in domeniul medicinii dentare si a tehnicii dentare consumabile pentru restaurari dentare estetice, protetica, profilaxie si cosmetica ori pentru sisteme CAD-CAM. Fiind intr-o continua expansiune, VOCO are un focus international pronuntat, astfel ca se regasesc peste 400 reprezentati la nivel mondial in Europa, Asia, Canada, SUA, America de Sud, Asia si Australia.

Fii profesionist alaturi de VOCO!

Compania este prezenta la targuri locale si internationale dedicate specialistilor in medicina dentara si tehnica dentara, dar se ocupa si de diferite proiecte de responsabilitate sociala ce implica asistenta stomatologica. Iti recomandam sa le urmezi exemplul si sa nu incetezi sa evoluezi in sfera ta profesionala, participand la cursuri si evenimente sau activitati umanitare pentru a-ti dovedi integritatea, cat si pentru a continua sa inveti si exersezi. Pentru materiale consumabile apeleaza cu incredere la Dentotal si comanda online orice ai nevoie: consumabile CAD-CAM (accesorii imprimante 3D), alginate (silicon de aditie), kit albire dentara Perfect Bleach Office, consumabile pentru obturatii (calcicur, calcimol) s.a.