Lista de produse dupa marca WHITE SMILE

Sunt 11 produse.

Se afiseaza 1-11 din 11 produs(e)

Lista de produse dupa marca WHITE SMILE

La cine apelezi pentru albirea dintilor? WHITEsmile cu siguranta!

Fiind printre primele branduri din Europa care s-au facut remarcate in industria de estetica dentara, cu siguranta avem incredere in WHITEsmile. Debutand in 1994 in Germania, compania s-a specializat in producerea de echipamente medicale (lampa albire dinti) pentru cabinete stomatologice, cat si a consumabilelor dentare (pasta de dinti pentru albire, kit albire dinti cu diferite concentratii de peroxid de hidrogen). La momentul actual ofera o gama larga de produse destinate atat utilizarii profesionale in cabinet, cat si acasa urmand instructiuni clare notate in prospect.

Afla avantajele achizitionarii unei lampi de albire a dintilor!

Fiecare pacient care isi doreste un zambet stralucitor trebuie sa fie informat ca nicio pasta de dinti neagra, whitening strips de provenienta incerta si nicio mixtura cu bicarbonat de sodiu si ulei de cocos descoperita pe internet nu va fi eficienta, acestea putand chiar sa deterioreze smaltul dentar. Cea mai populara solutie recomandata de stomatologi si profesionisti in domeniu este albirea dentara realizata in cabinet folosind Lampa de albire WHITEsmile. Aceasta este potrivita pentru dinti vitali, dinti devitali, dinti sensibili sau pentru un singur dinte si garanteaza o eficienta de peste 90%.

Ce consumabile pentru cosmetica si albire dentara gasesc pe dentotal.ro? 

 Portofoliul WHITEsmile include o serie de consumabile medicale atat pentru utilizare profesionala in cabinetul stomatologic, dar si acasa. In clinica dentara vei avea nevoie de departator bucal de obraz autoclavabil si gel cu diferite concentratii de perhidrol (32%, 40%) prezentat intr-un ambalaj tip seringa. Pentru pacientii care vor sa foloseasca un kit albire dinti acasa WHITEsmile a creat sistemul Home Whitening pe baza de peroxid de carbamida cu o concentratie sigura de 16% si peroxid de hidrogen in proportie de 5.6%. Alege un tratament de albire dentara de la Dentotal si beneficiaza de transport gratuit!