Transport GRATUIT pentru toate comenzile

Xtcera

Xtcera

Xtcera – produse de calitate superioara pentru laborator

Xtcera este un brand international cu o experienta de peste 20 ani in productia de discuri zirconiu, ceruri si sisteme CAD-CAM pentru laboratorul de tehnica dentara. In ultimii ani, producatorul a introdus in mod continuu pe piata materialelor pentru proteze dentare noi tehnologii care sa faciliteze si sa optimizeze fluxul de lucru al tehnicienilor din intreaga lume. Atentia companiei este axata pe blocurile de zirconiu, motiv pentru care gasesti pe Dentotal.ro o gama variata de discuri de zirconiu pre-colorate si multistrat. Pe site-ul nostru ai la indemana o larga paleta de culori, de la A1, A2, A3, A3.5, A4 pana la diferite dimensiuni adaptate fiecarei tehnici de lucru. Cu siguranta iti va fi foarte usor sa comanzi online produse Xtecera din magazinul nostru de tehnica dentara!

Coroane, punti, fatete dentare realizate cu produse Xtcera

Producatorul Xtcera este unul dintre leaderii de pe piata de materiale stomatologice din Asia, fiind foarte apreciat de catre tehnicienii dentari din SUA, UE, Orientul Mijlociu, India etc. Prin urmare, Xtcera reprezinta aliatul profesionistilor din intreaga lume pentru redarea zambetului estetic si perfect functional a mii de pacienti. Alege din portofoliul nostru discurile din zirconiu si observa caracteristicile mecanice deosebite, durabilitatea chimica, dar si o biocompatibilitate combinata cu translucenta culorii. Fiecare lucrare dentara, indiferent ca vorbim despre fatete dentare, inlay/ onlay, punti sau coroane dentare va fi perfecta daca folosesti consumabile si aparatura de la Dentotal!

Comanda consumabile pentru laboratorul de tehnica dentara de pe Dentotal.ro!

Restaurarile dentare vor fi mereu fara cusur daca folosesti produse stomatologice de la Xtcera! Venim in ajutorul tau si iti oferim un pret concurential, reduceri constante, cat si consultanta de specialitate. Mai mult, toate discurile din zirconiu comandate prin intermediul site-ului nostru beneficiaza de transport gratuit in Romania, deci nu mai sta pe ganduri si comanda chiar azi consumabile si echipamente pentru laborator de pe Dentotal.ro!

Clasificare
Categorii
Pret

Lei  –  Lei

  • 0Lei
  • 944Lei
Stoc