Lista de produse dupa marca YETI DENTALPRODUKTE GMBH

Sunt 104 produse.

Se afiseaza 1-30 din 104 produs(e)

Lista de produse dupa marca YETI DENTALPRODUKTE GMBH

Produse pentru laborator de la Yeti Dental

Esti un tehnician profesionist si trebuie sa folosesti consumabile si aparatura potrivita, asa cum este cea furnizata de Yeti Dental. Compania germana s-a lansat pe piata in anul 1988 si de atunci distribuie produse utilizate in tehnica dentara in peste 100 tari la nivel global. Sunt specializati in ceara tehnica dentara, Yeti Dental fiind prima companie din intreaga industrie dentara care a produs ceara de modelat. Ramane un etalon pentru echipamente mici, metale, aliaje, ceramica si solutii pentru CAD/ CAM.

Instrumentar pentru laborator care corespunde celor mai exigente cerinte

Indiferent de lucrarea pe care trebuie s-o realizezi in laborator, folosind instrumentar si pensule potrivite vei putea modela ceramica intr-o maniera profesionista, precisa, dar si confortabila. Adauga setului tau de instrumente si o spatula electrica usor de manevrat si bucura-te de cele mai bune rezultate. Nu uita de gama variata de ceruri Yeti Dental pentru tehnica dentara pe care o gasesti listata pe Dentotal.ro! Ai la indemana ceruri cu proprietati excelente de modelare si sculptare utile pentru sistem CAD/ CAM, proteze scheletate, sabloane etc.

Materiale pentru tehnica dentara cu transport gratuit

Apeleaza cu incredere la Dentotal, magazinul tau online preferat de echipamente si consumabile medicale atunci cand ai nevoie de materiale Yeti Dental pentru laboratorul de tehnica dentara! Lasa-te inspirat de gama larga de aliaje, ceruri, mase de ambalat, lacuri si solutii pentru lucrari protetice perfecte. Solutiile pentru CAD/ CAM iti vor fi de un real ajutor, mai ales ca beneficiezi de transport gratuit, preturi avantajoase si consiliere profesionista pentru intreaga gama de produse Yeti Dental necesare unui tehnician dentar.