Transport GRATUIT pentru toate comenzile

Zhermack

ZHERMACK

Materiale si aparatura medicala premium de la ZHERMACK

De peste 35 ani brandul german ZHERMACK este unul dintre cei mai importanti producatori si distribuitori de alginate, gipsuri si siliconi (aditie, condensare, duplicare). Este o companie parte a grupului Denstply Sirona, cunoscuta de asemenea pentru aparatura medicala de ultima generatie. Grupul isi propune sa imbunatateasca sanatatea orala si modul de lucru al stomatologilor si a tehnicienilor dentari investind in cercetare, stiinta si tehnologie. Sistemele ZHERMACK simplifica operatiile stomatologice si tehnica dentara. Fie ca vorbim de echipamente medicale, consumabile sau solutii pentru dezinfectie si sterilizare (autoclave, dezinfectanti, detergenti), acestea sustin activitatea zilnica a unui profesionist in domeniul dentar.  

Care sunt cele mai populare consumabile pentru cabinetul dentar de la ZHERMACK?

Mii de dentisti din intreaga lume au o singura optiune atunci cand aleg ce consumabile medicale sa foloseasca in clinica dentara: ZHERMACK Dental. Printre produsele preferate se numara siliconii de aditie (ZHERMACK Elite HD+, Hydrorise, Elite Glass), siliconii de condensare (ZHERMACK Oranwash, Zeta Plus), solutii de dezinfectare sau dezinfectie tip spray, spuma, servetele, solutie (ZHERMACK Zeta 3, Zeta 7).

ZHERMACK produce si aparatura medicala pentru cabinet stomatologic?

In portofoliul companiei si pe site-ul dentotal.ro vei gasi inclusiv echipamente pentru cabinetul dentar, cu utilizare in spectrul sterilizarii (autoclave tip B – Zetaclave) si mixer automat pentru malaxare alginate. Ofera servicii stomatologice rapide, calitative si sigure folosind produse de la un brand recunoscut international! Instrumente si aparatura medicala pentru clinica dentara in care lucrezi trebuie sa fie moderne pentru ca pacientii sa aiba incredere in tine.

Foloseste consumabile pentru laborator de la ZHERMACK!

Pentru tehnicienii dentari punem la dispozitie gipsuri, siliconi de condensare si siliconi de duplicare. Din laboratorul de tehnica dentara nu recomandam sa lipseasca Elite Double, Elite Arti si Gingifast. Vei observa diferenta inca de la prima utilizare! Dentotal te sustine sa fii cel mai bun in domeniu si iti ofera transport gratuit.

ProducatorZHERMACK VarianteMica
ProducatorZHERMACK VarianteNr. 4
6,302.55 RON
()
31.42 RON
()
159.20 RON
()
177.92 RON
()
ProducatorZHERMACK VarianteSteel Blue
59.55 RON
()
ProducatorZHERMACK VarianteTerracota red
Afiseaza urmatoarele 40 produse
Clasificare
Categorii
    Afiseaza toate (18)
Pret

RON  –  RON

  • 2RON
  • 22227RON
Stoc
Culoare
Gramaj
    Afiseaza toate (15)
Dimensiune
Material
Prezentare