Lista de produse dupa marca ZHERMACK

Sunt 148 produse.

Se afiseaza 1-30 din 148 produs(e)

Lista de produse dupa marca ZHERMACK

Zhermack - Solutii de top pentru cabinete si laboratoare dentare

Alege sa lucrezi cu materiale si echipamente de inalta calitate, fie ca esti medic stomatolog sau tehnician dentar, optand pentru solutiile practice oferite de Zhermack. Acest brand de renume international a fost fondat in 1981 in Italia, iar in prezent detine o ramura in Germania si numeroase reprezentante la nivel international. Compania ofera aparatura destinata simplificarii muncii personalului din domeniul stomatologic ce lucreaza cu materiale de amprentare. De asemenea, brandul ofera si numeroase produse utilizate in procedurile de control al infectiilor si de realizare a reconstructiilor dentare. Compania de origine italiana vine si in intampinarea nevoilor laboratoarelor de tehnica dentara, oferind o varietate de tipuri de siliconi si rasini.

Gama diversificata de materiale si echipamente dentare

In portofoliul vast de produse Zhermack gasesti o varietate de materiale si kit-uri de produse, precum siliconi de aditie, condensare sau duplicare, materiale pentru inregistrarea ocluziei dar si produse pentru evictiunea santului gingival. Brandul ofera si aparatura pentru cabinete si laboratoare de tehnica dentara, precum autoclave si mixere pentru materialele de amprentare. Alege sa folosesti produse si echipamente de calitate superioara de la un brand cu renume in industria medicinii dentare si asigura-te ca le oferi pacientilor tai cele mai satisfacatoare rezultate.

Cumparaturi avantajoase cu Dentotal

Atunci cand achizitionezi produse si aparatura stomatologica din oferta Dentotal, te bucuri de numeroase avantaje. In portofoliul nostru gasesti o gama bogata de produse Zhermack la preturi competitive, pentru a acoperi cat mai rapid si eficient nevoile tale. Echipamentele oferite de noi vin intotdeauna cu service si garantie incluse pentru a-ti asigura o experienta cat mai placuta si lipsita de griji. Comanda acum produse de calitate premium din oferta Dentotal si ai transport gratuit pentru fiecare achizitie. In plus, comenzile tale iti aduc si puncte de fidelizare pe care le poti utiliza pentru a obtine reduceri substantiale.