Lista de produse dupa marca 3D SYSTEMS

Sunt 22 produse.

Se afiseaza 1-22 din 22 produs(e)

Lista de produse dupa marca 3D SYSTEMS

Folosesti o imprimanta 3D in laboratorul de tehnica dentara?

Daca nu inca, atunci iti recomandam imprimanta 3D NextDent 5100, intrucat aici la Dentotal credem in excelenta la preturi avantajoase. Avem incredere in NextDent by 3D Systems fiindca a fost fondata in 2012 ca o subdiviziune a Vertex Global Holding, o companie cu o istorie de pest 80 ani in cercetare, dezvoltare si productie a materialelor dentare biocompatibile. Cu acest furnizor olandez vei putea transporta stomatologia digitala pe noi culmi. Folosind solutii NextDent ai oportunitatea de a oferi solutii practice in laboratorul de tehnica dentara.

NextDent ofera un flux de lucru optimizat in care chiar poti avea incredere!

Tehnologia cu care este dotata imprimanta 3D pentru laboratorul de tehnica dentara este integral compatibila cu sistemele de scannere intraorale folosite intr-o clinica stomatologica. Mai mult, in magazinul de echipamente medicale Dentotal, vei gasi si noul mixer LC, dar si cuptor de fotopolimerizare, astfel incat sa poti beneficia de o experienta completa.

Alege noile consumabile pentru sistemul CAD/ CAM de la NextDent by 3D Systems!

In portofoliul nostru gasesti materiale biocompatibile necesare atunci cand folosesti imprimanta 3D NextDent 5100, utile pentru realizarea gutierelor, restaurarilor dentare, coroane si punti dentare, ghiduri chirurgicale utilizate in implantologie, proteze mobile si multe altele. Fabricarea digitala incepe cu NextDent! Fiecare tehnician dentar ce alege solutii CAD/CAM de la NextDent beneficiaza de o gama uriasa de materiale biocompatibile aflate in concordanta cu directiva 93/42/EEC, intr-o varietate de culori in functie de necesitatile si cererile fiecarui cabinet dentar si medic stomatolog cu care colaboreaza.