Comenzile plasate in perioada 29.11 - 04.12 vor fi procesate incepand cu data de 05.12

Imprimanta 3D NextDent 5100

Scrie o recenzie
ART0011132
in stoc
10 zile
Pretul in puncte: 82893 punct
Puncte fidelizare: 2487 punct
82,892.76 Lei
()
+
Adauga la favorite
Transport GRATUIT
Multiple metode de plata

Imprimanta 3D NextDent 5100 pentru laboratorul de tehnica dentara

NextDent 5100 ofera imprimare 3D de mare viteza a dispozitivelor medicale dentare si a machetelor calcinabile.
Aceasta solutie revolutionara ofera cea mai buna oferta de valoare, atat prin cea mai mare viteza a clasei sale, cat si performanta superioara la un pret accesibil pentru aproape toate laboratoarele si clinicile dentare. 

Gama variata de materiale dentare, tehnologia de imprimare avansata si compatibilitate cu cele mai importante soft-uri dentare, duce la transformari profunde ale protocoalelor protetice dentare, permitand laboratoarelor si clinicilor dentare sa produca portamprente, modele de diverse tipuri, ghiduri chirurgicale, proteze acrilice, splinturi ortodontice, precum si coroane si punti cu viteza sporita, precizie, eficienta si cost mult mai redus decat a fost posibil pana acum.

Materiale certificate si biocompatibile

  • Combinatia perfecta intre cel mai mare portofoliu de 30 de materiale certificat-biocompatibile NextDent si imprimanta dentara 3D NextDent 5100 se adreseaza celor mai multe aplicatii dentare.
  • Materiale sunt oferite intr-o varietate de culori estetice care corespund culorilor dentare si gingivale ale pacientilor.
  • Toate materialele NextDent sunt biocompatibile si certificate in conformitate cu CE, listate FDA si sunt clasificate in conformitate cu reglementarile internationale pentru dispozitive medicale.

Flux de lucru de incredere, de la inceputul pana la sfarsitul procesului tehnologic

  • Integral compatibil cu standardele industriei pentru scanare intraorala si solutiile software oferite, NextDent 5100 asigura rezultate precise in mod repetat cu interventie umana minima.
  • Combinati imprimanta cu alte componente ale solutiilor dentare 3D Systems pentru a crea un flux de lucru inchis si fiabil.

Experienta pe care te poti baza

  • 3D Systems a combinat greutatea competentei celor 30 de ani de experienta in imprimarea 3D cu performantele dezvoltatorului de varf pentru materiale dentare biocompatibile pentru imprimare 3D, pentru a va putea oferi Solutia NextDent 5100.
  • Aceasta solutie completa este reprezintata de materiale deschizatore de drum pentru industrie, alaturi de inovatie in procesul de imprimare, expertiza foarte buna in domeniul dentar, cu respectarea stricta a legislatiei pietelor majore de desfacere, pentru revolutionarea fluxului tau de lucru.


Prezentare:
Imprimanta 3D NextDent


Brand
NextDent By 3D Systems
Clasificare
Laborator
Vezi produse similare

Nu sunt recenzii

Produse similare
Cele mai populare


Transport GRATUIT

la orice comanda

Service si garantie

pentru produse si echipamente


Calitate premium

si producatori de top

Consultanta si suport

de specialitate

Puncte de fidelizare

pentru fiecare comanda efectuata