ACE TRAVERSE 25/08/17mm + ROTARY GLYDE PATH 13/06/21mm

10 zile
Puncte fidelizare: 6 puncte
in stoc
15762
255.01 RON
(214.29 RON fara TVA)
Producator: Kerr Endodontics
? Numarul de puncte pe care le primiti odata ce comandati acest produs. Aceste puncte se contorizeaza in contul Dvs. si le puteti folosi pentru a plati, total sau partial, comenzi viitoare.
Puncte fidelizare:
6 puncte
Ace rotative din Ni-Ti pentru cateterizare Traverse indicate pentru cateterizarea si permeabilizarea canalelor radiculare. Avantaje: - Procedura simplificata si accelerata si reducerea si efortului manual prin comparatie cu acele manuale din otel inoxidabil. - Traseu de alunecare cu...
+

Informatii Utile

Ace rotative din Ni-Ti pentru cateterizare Traverse indicate pentru cateterizarea si permeabilizarea canalelor radiculare.

Avantaje:

- Procedura simplificata si accelerata si reducerea si efortului manual prin comparatie cu acele manuale din otel inoxidabil.

- Traseu de alunecare cu conicitate crescuta si efort de incarcare mai redus reduc efortul acelor de preparare ulterioare (fata de acele din otel cu conicitate .02 sau de acele rotative de permeabilizare cu conicitate .02).

- Eficienta de taiere crescuta - acele prezinta o sectiune triunghiulara, ceea ce permite o eficienta crescuta a taierii fata de alte ace cu suprafete concave in sectiune.

- Optimizate pentru miscare rotativa, permitand o extruzie apicala mai redusa prin comparatie cu acele concepute pentru miscare de reciprocitate.

- Fara risc de contaminare incrucisata sunt ambalate in ambalaje presterilizate, eliminand necesitatea autoclavarii acului inainte de prima utilizare.

Caracteristici:

- Acele sunt din nichel-titan cu sectiune transversala triunghiulara pentru o eficienta de taiere imbunatatita.

- Sunt flexibile si rezistente, cu bizou de maxim 1 mm si un varf inactiv pentru a reduce riscul de lezare sau perforare a canalului radicular.

- Rezistenta mare la tensionare si deformare - acele Traverse de 0.13/0.06 si 0.18/0.06 prezinta rezistenta crescuta la torsiune.

- Varf inactiv, extruzie apicala mai redusa, minimizand transpozitia apicala.

Prezentare:

Cutie cu 4 ace (1 deschizator orificii 0.25/0.08/17 mm + 3 ace de cateterizare 0.13/0.06/21 mm).

Producator:
KERR ENDODONTICS

Accesorii

Produse relevante

Cumparatorii au mai achizitionat