Gradia

Sunt 27 produse.

Se afiseaza 1-27 din 27 produs(e)

Restaurari dentare impecabile cu Gradia

Atunci cand vrei ca pacientii tai sa se bucure de restaurari dentare perfect functionale si impecabile din punct de vedere estetic, alege sa lucrezi cu materialele compozite din gama Gradia. Aceasta linie de produse fabricata de renumita companie GC te ajuta sa faci progrese uimitoare atunci cand vine vorba de estetica dentara. Produsele din aceasta gama se potrivesc unei palete largi de indicatii, de la restaurari fara metal, precum coroane Jacket, inlay-uri si onlay-uri pana la restaurari cu schelet metalic si restaurari pe implant. Descopera gama diversificata de materiale compozite de la Dentotal si ofera proceduri restaurative de top la preturi avantajoase.

Avantajele materialelor compozite de la GC

Materialele compozite din gama Gradia au proprietati specifice, precum o structura ultra fina si o densitate mare, pentru a oferi proprietati mecanice ideale pentru restaurari de lunga durata. Compozitele din aceasta gama ofera o stabilitate ridicata si o estetica imbunatatita, pentru ca tu sa poti realiza restaurari cu un aspect natural care se potrivesc perfect cu dintii naturali. Alege materiale cu un luciu natural si un nivel ideal de transluciditate, opalescenta si fluorescenta si ofera-le pacientilor tai restaurari de calitate premium. In magazinul nostru online gasesti o multitudine de nuante, de la A la D, precum si alte culori specifice produselor selectate, pentru a acoperi o gama cat mai variata de nevoi.

Dentotal iti aduce oferte avantajoase

Profita de paleta larga de materiale Gradia disponibile la Dentotal si comanda compozite de calitate premium la preturi atractive. In magazinul nostru online, fiecare comanda beneficiaza de transport gratuit, pentru a-ti asigura o experienta cat mai avantajoasa. In plus, orice achizitie iti aduce un numar de puncte de fidelizare pe care le poti transforma cu usurinta in reduceri substantiale la comenzile viitoare. Alege Dentotal si refa-ti stocurile de consumabile din cabinetul stomatologic simplu si rapid.