Signum

Sunt 20 produse.

Se afiseaza 1-20 din 20 produs(e)
legend legend -12%

SIGNUM OPAC 3g

114,22 lei ( -12% ) 100,51 lei Pret
In stoc

Signum - Produse performante pentru restaurari impecabile

Signum este un brand de produse stomatologice dezvoltat de Kulzer, o companie ce a devenit treptat unul dintre liderii mondiali in industria dentara. Bazata pe ani de cercetari realizate de specialisti de top in domeniul stomatologiei, aceasta linie de produse vine in intampinarea nevoilor tehnicienilor dentari care isi doresc sa obtina restaurari dentare impecabile din punct de vedere estetic si practic. Fiecare produs din aceasta gama a fost creat pentru a asigura o compatibilitate perfecta cu restul componentelor Signum, oferind astfel un proces de lucru eficient si performant.

Varietate bogata de materiale stomatologice si nuante

Pentru ca restaurarile la care lucrezi sa fie 100% biocompatibile si sa ofere un aspect cat mai natural, Signum iti pune la dispozitie o gama diversificata de compozite fotopolimerizabile si alte materiale utile in procesele de restaurare coronara. Poti alege sa lucrezi cu nuante de dentina, smalt si opac de o calitate inalta pentru a obtine restaurari cu o estetica deosebita si o stabilitate crescuta a culorii in timp. De asemenea, produsele din aceasta gama garanteaza si o rezistenta crescuta, asigurand un risc scazut de fracturare. Opteaza pentru nuantele de care ai nevoie, de la A1 la D4 si obtine restaurari impecabile ce nu se diferentiaza de dintii naturali ai pacientilor.

Dentotal iti aduce avantaje de neratat

In magazinul nostru online gasesti consumabile pentru laboratorul de tehnica dentara la un pret avantajos. Poti opta atat pentru produse individuale, precum compozite fotopolimerizabile ambalate la seringa de cateva grame, sau poti alege kit-uri de produse pre-selectate ce asigura o utilizare practica si usoara. Comanda cu numai cateva click-uri produsele profesionale de care ai nevoie in laborator si beneficiezi de calitate premium. In plus, fiecare comanda include transport gratuit si iti aduce si puncte de fidelizare pe care le poti utiliza pentru a obtine reduceri partiale sau totale la comenzile urmatoare.