Transport GRATUIT pentru toate comenzile

Ansa detartraj endo E15 Guilin Woodpecker

Scrie o recenzie
ART0004338
Momentan indisponibil
10 zile
Pretul in puncte: 62 punct
Puncte fidelizare: 2 puncte
61.50 Lei
()

Dentotal Protect va adăuga adresa de e-mail într-o listă specială de corespondență pentru acest produs. Odată ce produsul revine în stoc, veți primi automat un e-mail despre acesta și adresa dvs. de e-mail va fi eliminată din lista de corespondență a produsului.

Angajați din cadrul companiei cu acces în utilizarea panoului de administrare al magazinului ar putea să vă acceseze datele. Vă apreciem intimitatea, astfel încât accesul la date este furnizat pe baza nevoii de cunoaștere pentru a putea opera magazinul.

Dacă decideți că nu mai doriți să utilizați magazinul nostru și doriți să aveți datele personale eliminate din baza noastră de date (sau dacă doriți să obțineți toate datele personale asociate contului dvs. pe care le avem), trimiteți un e-mail la adresa personaldata@dentotal.ro. Drepturile pe care le puteți exercita oricând sunt: dreptul la informare; dreptul de acces la date; dreptul de intervenție asupra datelor (rectificare, actualizare, blocare sau ștergere); dreptul de opoziție; dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale.

Adauga la favorite
Transport GRATUIT
Multiple metode de plata

Ansa detartraj/ endodontie E15 Guilin Woodpecker

Fiecare medic stomatolog profesionist foloseste anse detartraj de la Guilin Woodpecker in clinica dentara. E15 este o ansa endodontica indicata pentru indepartarea calculilor, a obstructiilor din canalul radicular si a instrumentelor rupte din treimea coronara. Totodata, trebuie stiut ca este un produs stomatologic prevazut cu un canal de irigare pentru racirea cu apa in timpul tratamentelor dentare.

Cu siguranta vei folosi cu placere aceasta ansa detartraj pentru endodontie, intrucat este confectionata din otel inoxidabil de calitate superioara si are un filet interior foarte practic. Mai mult, pe langa aparatele Woodpecker, ansa endodontica este compatibila si cu EMS si Mectron.

Indicatii:

  • Indepartarea instrumentelor endodontice rupte din treimea coronara

Avantaje:

  • Poate fi sterilizata la autoclav
  • Canal de irigare
  • Filet interior perfect
  • Durata extinsa de viata
  • Compatibila cu: Woodpecker, EMS, Mectron

Caracteristici:

  • Lungime ansa detartraj: 20.6 mm
  • Lungime parte activa: 16 mm
  • Diametru varf: 0.4 mm


Prezentare:

Prezentare

Brand
Guilin Woodpecker
Clasificare
Cabinet
Vezi produse similare

Nu sunt recenzii

Produse similare
Consulta un specialist
Consulta_un_Specialist_Ioana
Cele mai populare


Transport GRATUIT

la orice comanda

Service si garantie

pentru produse si echipamente


Calitate premium

si producatori de top

Consultanta si suport

de specialitate

Puncte de fidelizare

pentru fiecare comanda efectuata