Transport GRATUIT pentru toate comenzile

Ansa detartraj endo E5 Guilin Woodpecker

Scrie o recenzie
ART0003964
Momentan indisponibil
10 zile
Pretul in puncte: 55 punct
Puncte fidelizare: 2 puncte
54.50 Lei
()

Dentotal Protect va adăuga adresa de e-mail într-o listă specială de corespondență pentru acest produs. Odată ce produsul revine în stoc, veți primi automat un e-mail despre acesta și adresa dvs. de e-mail va fi eliminată din lista de corespondență a produsului.

Angajați din cadrul companiei cu acces în utilizarea panoului de administrare al magazinului ar putea să vă acceseze datele. Vă apreciem intimitatea, astfel încât accesul la date este furnizat pe baza nevoii de cunoaștere pentru a putea opera magazinul.

Dacă decideți că nu mai doriți să utilizați magazinul nostru și doriți să aveți datele personale eliminate din baza noastră de date (sau dacă doriți să obțineți toate datele personale asociate contului dvs. pe care le avem), trimiteți un e-mail la adresa personaldata@dentotal.ro. Drepturile pe care le puteți exercita oricând sunt: dreptul la informare; dreptul de acces la date; dreptul de intervenție asupra datelor (rectificare, actualizare, blocare sau ștergere); dreptul de opoziție; dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale.

Adauga la favorite
Transport GRATUIT
Multiple metode de plata

Ansa endodontica detartraj E5 Guilin Woodpecker

Foloseste ansa pentru detartraj de la unul dintre cei mai cunoscuti producatori de instrumente stomatologice din lume: Guilin Woodpecker! Ansa E5 este indicata pentru eliminarea corpurilor straine (ace endodontice rupte, material dentar s.a.) din treimea coronara in timpul retratamentului endodontic. Foloseste-o pentru curatarea canalelor radiculare pentru o rata de succes exceptionala!

Ansa pentru detartraj E5 este de o calitate superioara si se foloseste pentru molari. Corpul produsului este realizat din otel inoxidabil, avand un filet perfect realizat in interior. Fiecare medic stomatolog care a utilizat acest instrument stomatologic a fost multumit, asa ca plaseaza chiar astazi comanda!

Avantaje:

  • Curatare canale radiculare
  • Indepartare instrumente stomatologice rupte din canal
  • Utila in retratament endodontic
  • Filet interior perfect
  • Calitate superioara
  • Compatibilitate: aparate detartraj Guilin Woodpecker, DTE, EMS

Caracteristici:

  • Lungime ansa detartraj: 20.6 mm
  • Lungime parte activa: 16 mm
  • Diametru varf ansa: 0.4 mm
  • Material: otel inoxidabil


Prezentare:
Bucata

Brand
Guilin Woodpecker
Clasificare
Cabinet
Vezi produse similare

Nu sunt recenzii

Produse similare
Consulta un specialist
Consulta_un_Specialist_Ioana
Cele mai populare


Transport GRATUIT

la orice comanda

Service si garantie

pentru produse si echipamente


Calitate premium

si producatori de top

Consultanta si suport

de specialitate

Puncte de fidelizare

pentru fiecare comanda efectuata