Lista de produse dupa marca CENTRIX

Sunt 38 produse.

Se afiseaza 1-30 din 38 produs(e)

Lista de produse dupa marca CENTRIX

Centrix aduce inovatii in domeniul stomatologic

Compania Centrix a luat fiinta in SUA anilor 1970 la in urma initiativei doctorului William B. Dragan care si-a dorit sa ofere medicilor stomatologi rasini si cimenturi compozite care sa le faciliteze practica din cabinet. Totodata, producatorul se poate mandri cu patentarea primului sistem de livrare a comprimatelor pentru seringi. Acest produs a fost seria originala Mark I si tubul si dopul C-R® (Compozit Resin). In prezent, scopul companiei este acela de a dezvolta sisteme care sa sa aduca un plus valoare fiecarui dentist, cat si pacient.

De ce ai nevoie de consumabile medicale de la Centrix?

In portofoliul furnizorului gasesti numeroase produse pentru restaurare coronara, protetica si  profilaxie, astfel ca vei fi incantat sa afli ca au si preturi speciale, adesea chiar si oferte Dentotal. In magazinul nostru online ai la dispozitie consumabile pentru cabinetul stomatologic de la Centrix precum: Gripstrip, Encore DC Minimix, indicator de carie, Nomix si multe altele. Asa ca, indiferent ca ai nevoie de desensibilizant dentar sau compozit pentru reconstructie de bonturi, stii ca poti sa te bazezi pe calitatea oferita de Centrix.

Devin-o cel mai bun medic stomatolog din tara cu produsele Centrix!

Cu un raport pret – calitate atat de avantajos, consumabilele pentru cabinet de la Centrix te vor aduce in orice top al dentistilor din Romania! Ai la indemana compozite dentare fotopolimerizabile (Versaflo, Encore Dc Minimix), cimenturi duale, dar si alte accesorii (aplicatoare, varfuri mixare, indicator de carie). Indrazneste sa faci un pas inainte utilizand produse pentru clinica stomatologica de la Centrix, comandate desigur de pe Dentotal.ro.