Transport GRATUIT pentru toate comenzile

Banda interdentara diamantata Gripstrip Centrix

Scrie o recenzie
ART0010231
Momentan indisponibil
10 zile
Pretul in puncte: 43 punct
Puncte fidelizare: 1 punct
50.55 Lei
42.97 Lei
() Reducere: 7.58 Lei

Dentotal Protect va adăuga adresa de e-mail într-o listă specială de corespondență pentru acest produs. Odată ce produsul revine în stoc, veți primi automat un e-mail despre acesta și adresa dvs. de e-mail va fi eliminată din lista de corespondență a produsului.

Angajați din cadrul companiei cu acces în utilizarea panoului de administrare al magazinului ar putea să vă acceseze datele. Vă apreciem intimitatea, astfel încât accesul la date este furnizat pe baza nevoii de cunoaștere pentru a putea opera magazinul.

Dacă decideți că nu mai doriți să utilizați magazinul nostru și doriți să aveți datele personale eliminate din baza noastră de date (sau dacă doriți să obțineți toate datele personale asociate contului dvs. pe care le avem), trimiteți un e-mail la adresa personaldata@dentotal.ro. Drepturile pe care le puteți exercita oricând sunt: dreptul la informare; dreptul de acces la date; dreptul de intervenție asupra datelor (rectificare, actualizare, blocare sau ștergere); dreptul de opoziție; dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale.

Adauga la favorite
Transport GRATUIT
Multiple metode de plata

Banda interdentara diamantata Gripstrip Centrix utila in restaurarile coronare

Comanda benzi interdentare diamantate pentru finisarea si lustruirea zonelor proximale! Acestea iti ofera posibilitatea de a finisa si lustrui folosind un singur produs stomatologic. 

GripStrip este o banda metalica pentru finisare proximala care este prevazuta cu doua suprafete diamantate de dimensiuni diferite: 40um pentru indepartarea materialului in excess si 15um pentru finisare si lustruire. Alege aceste benzi diamantate pentru a contura si bizota marginile cavitatii preparate sau pentru a indeparta excesul de material in cazul obturatiilor sau la marginea lucrarilor protetice. 

Este un dispozitiv medical foarte rezistent, dar in acelasi timp flexibil ce poate sa ajunga in zonele curbate fara a se deteriora. O "zona libera" in jumatatea medie care nu este activa permite intoducerea benzii cu usurinta in zonele interproximale. Capetele benzii sunt late si perforate pentru a asigura o priza cat mai buna. Cu siguranta GripStrip va deveni produsul stomatologic preferat pentru restaurarea coronara!

Avantaje:

  • Calitate premium pentru rezultate perfecte;
  • Concepute din otel inoxidabil cu partea active diamantata;
  • Prevazuta cu doua parti diamantate de dimensiuni diferite;
  • Capetele late si perforate asigura o prize excelenta;
  • Sterilizabile si reutilizabile pentru a reduce costurile.

Caracteristici:

  • Un capat are o granulatie de 40um pentru finisare si indepartarea materialului in excess iar celalalt are o granulatie de 15um pentru lustruire.


Prezentare:

1x Banda diamantata Gripstrip

Brand
Centrix
Clasificare
Cabinet
Vezi produse similare

Nu sunt recenzii

Produse similare
Cele mai populare


Transport GRATUIT

la orice comanda

Service si garantie

pentru produse si echipamente


Calitate premium

si producatori de top

Consultanta si suport

de specialitate

Puncte de fidelizare

pentru fiecare comanda efectuata