CERAM.X DUO UNIVERSAL KIT + SDR PLUS 8 COMPULE

10 zile
Puncte fidelizare: 25 punct
in stoc
13143
CERAM.X DUO UNIVERSAL KIT + SDR PLUS 8 COMPULE
994.85 RON
(836.01 RON fara TVA)
Producator: DENTSPLY SIRONA
? Numarul de puncte pe care le primiti odata ce comandati acest produs. Aceste puncte se contorizeaza in contul Dvs. si le puteti folosi pentru a plati, total sau partial, comenzi viitoare.
Puncte fidelizare:
25 punct
Sistem restaurativ direct estetic universal cu particule de nanoceramica modificate organic. Indicatii: - Restaurari directe in zonele anterioare si posterioare. Contraindicatii: - Alergii la metacrilati sau alti componenti. Caracteristici: - Material fotopolimerizabil,...
+

Informatii Utile

Sistem restaurativ direct estetic universal cu particule de nanoceramica modificate organic.


Indicatii:

- Restaurari directe in zonele anterioare si posterioare.


Contraindicatii:

- Alergii la metacrilati sau alti componenti.

Caracteristici:

- Material fotopolimerizabil, radioopac.

- Combina Nanotehnologia, patent DENTSPLY, aplicata deja la sistemul adeziv Prime&Bond NT, cu particule Ceramice modificate organic, rezultand un material nou, cu proprietati unice.

- Ceram·X duo: Sistem cu translucenta dubla, ofera 4 nuante de dentina cu un grad de translucenta ca al dentinei si 3 nuante de smalt, care mimeaza

smaltul natural.

- Nuantele de smalt se aplica in strat de 2 mm si se polimerizeaza in 10 s (intensitate ?500 mW/cm2), cele de dentina se aplica in straturi succesive de 2 mm, polimerizare 30 s (intensitate ?800 mW/cm2).


Avantaje:

- Estetica naturala deosebita printr-o procedura simpla, fara eliberare de monomeri si manevrabilitate excelenta.

- Sistem bazat pe proprietatile optice ale dintelui natural, facand referire la cheia de culori Vita, pentru alegerea usoara a nuantei.

- Ceram·X se poate folosi in tehnica demineralizarii totale folosind Prime&Bond NT sau cu sistemul adeziv auto-gravant Xeno III.

Compozitie:

Metacrilat modificat cu polysiloxani (ceramica modificata organic), rasina dimetacrilat, pigmenti de fluorescenta, stabilizator UV, stabilizatori, camforquinona, etil-4 (dimetilamino) benzoat, bariumaluminium- borosilicate sticla, metacrilat functionalizat cu particule nanometrice de dioxid de siliciu, pigmenti de oxid de fier, oxid de titaniu si sulfat de aluminiu functie de nuanta.


Prezentare:

Ceram·X Duo Universal Kit: 7 seringi x 3g (D1, D2, D3, D4, E1, E2, E3) + accesorii.

GRATUIT: SDR Plus 8 compule.

Producator:
DENTSPLY SIRONA

Accesorii

Produse relevante

Cumparatorii au mai achizitionat