Transport GRATUIT pentru toate comenzile

Cerec Tessera MT/LT C14 BL2 Dentsply 4 bucati

Scrie o recenzie
ART0011697
in stoc
10 zile
Puncte fidelizare: 19 puncte
620.73 Lei
()
+
Adauga la favorite
Transport GRATUIT
Multiple metode de plata

Cerec Tessera MT/LT C14 Dentsply 4 bucati

Blocurile CAD/CAM CEREC Tessera ofera o estetica remarcabila pentru o restaurare perfect similara dintelui.

Blocurile CEREC Tessera asigura performante exceptionale pe trei planuri printr-o chimie unica incorporand doua structuri de cristal complementare intr-o matrice de zirconiu sticlos. Aceste doua cristale lucreaza impreuna pentru a crea o fuziune fara precedent intre rezistenta si frumusete intr-un singur bloc, imbunatatind in acelasi timp in mod semnificativ timpul total de procesare.

Componenta:
1. Disilicat de litiu
Cristalele in forma de bare ofera rezistenta in acelasi mod ca armaturile incorporate in ciment. Aceste cristale cresc densitatea materialului, ajutand in acelasi timp la protejarea impotriva propagarii fisurilor.
2. Virgilita
Puteti utiliza blocurile CEREC Tessera cu incredere pentru coroane complete, inlay-uri/onlay-uri si fatete. Si puteti conta pe rezistenta materialului chiar si la pereti cu grosimi de pana la 1,0 mm, oferindu-va o flexibilitate mai mare in proiectele de restaurare. Utilizate in vitroceramica, aceste cristale sunt unice pentru materialul CEREC Tessera. Acestea sunt activate prin procesul de ardere a matricei si adauga rezistenta, contribuind in acelasi timp la estetica remarcabila ce confera un aspect de dinti naturali.

Avantaje:   

 • Rezistenta biaxiala cu pana la 32% mai mare, pentru longevitatea restaurarii
 • Un timp total de procesare cu pana la 44% mai scurt pentru o mai mare satisfactie a pacientului si o procedura mai profitabila
 • Viteza, rezistenta si estetica. Trio-ul care asigura succesul intr-o singura sedinta
 • Cel mai rezistent bloc de ceramica de pe piata
 • Estetica asemanatoare dintelui natural
 • Structura cu cristale duble este conceputa sa interactioneze cu spectrul vizibil de lumina pentru transparenta, fluorescenta si opalescenta ideale.
 • Timp total de procesare mai rapid

Caracteristici:

 • Pe langa rezistenta unica pe piata, blocurile CEREC Tessera asigura, de asemenea, o estetica similara dintelui conferita de vitroceramica – o calitate esentiala pentru restaurarile foarte vizibile.
 • Este alegerea principala pentru restaurari in orice zona a gurii.
 • Nuantele potrivite pot fi alese cu incredere. Blocurile CEREC Tessera simplifica selectarea nuantelor datorita blocurilor cu nuante naturale care se potrivesc cu restaurarea finala – nu sunt necesare instrumente specializate de selectare sau presupuneri.
  Iar structura cu cristale duble a CEREC Tessera ALD este conceputa sa interactioneze cu spectrul vizibil de lumina pentru transparenta, fluorescenta si opalescenta ideale.
 • Rezultatul il constituie o estetica dinamica, bazata pe proprietatile refractiei, transmisiei si absorbtiei luminii – ceea ce fac ca blocurile CEREC Tessera sa fie alegerea ideala chiar si pentru cele mai vizibile restaurari estetice.
 • Aceste blocuri ALD sunt livrate deja partial cristalizate, permitand selectarea rapida si precisa a nuantelor.
 • De asemenea, acestea permit arderea mai rapida – fiind necesare doar 4,5 minute intr-un cuptor CEREC SpeedFire, chiar si cu pigmenti.
 • Medicii pot reduce timpul total de procesare (slefuire + ardere) cu pana la 44%, fara a compromite gama completa de optiuni estetice.
 • Datorita procesarii simple si racirii rapide, blocurile CEREC Tessera sunt adecvate pentru orice preferinte privind fluxul de lucru.


Prezentare:
Set 4 bucati.

  Brand
  Dentsply Sirona
  Vezi produse similare

  Nu sunt recenzii


  Transport GRATUIT

  la orice comanda

  Service si garantie

  pentru produse si echipamente


  Calitate premium

  si producatori de top

  Consultanta si suport

  de specialitate

  Puncte de fidelizare

  pentru fiecare comanda efectuata