CHEIE CULORI BLEACHEDGUIDE VITA 3D

10 zile
Puncte fidelizare: 8 puncte
in stoc
13657
CHEIE CULORI BLEACHEDGUIDE VITA 3D
312.70 RON
(262.77 RON fara TVA)
Producator: VITA
? Numarul de puncte pe care le primiti odata ce comandati acest produs. Aceste puncte se contorizeaza in contul Dvs. si le puteti folosi pentru a plati, total sau partial, comenzi viitoare.
Puncte fidelizare:
8 puncte
Cheia de culori VITA Bleachedguide 3D-MASTER vas asigura cel mai bun mod de a planifica si monitoriza procesele de albire ale dintilor. Are o structura logica, similara cu cea a VITA SYSTEM 3D-MASTER, bazata pe trei parametri de: luminozitate (valoare), cromatica (saturatie) si nuanta (culoare)....
+

Informatii Utile

Cheia de culori VITA Bleachedguide 3D-MASTER vas asigura cel mai bun mod de a planifica si monitoriza procesele de albire ale dintilor. Are o structura logica, similara cu cea a VITA SYSTEM 3D-MASTER, bazata pe trei parametri de: luminozitate (valoare), cromatica (saturatie) si nuanta (culoare).

Avantaje:

- Cele 29 de nivele de luminozitate definite de Asociatia Dentara Americana (ADA) sunt integrate in cheia de culori VITA Bleachedguide 3D-MASTER.

- Organizarea clara si reprezentarea realista a culorilor asigura comunicarea de acuratete intre dentist si pacient datorita unei structuri clare si transparente

- Cheia de culori VITA Bleachedguide 3D reprezinta instrumentul potrivit pentru determinarea nivelului de luminozitate in cadrul procesului de albire a dintilor intr-o singura etapa.

Prezentare:

Cheie de culori, bucata.

Producator:
VITA

Accesorii

Produse relevante

Cumparatorii au mai achizitionat