Comenzile plasate in perioada 29.11 - 04.12 vor fi procesate incepand cu data de 05.12

Piesa de mana Revive pentru laser dioda Wiser 3, Doctor Smile

Scrie o recenzie
ART0012887
Momentan indisponibil
10 zile
Pretul in puncte: 7175 punct
Puncte fidelizare: 215 puncte
7,175.00 Lei
()

Dentotal Protect va adăuga adresa de e-mail într-o listă specială de corespondență pentru acest produs. Odată ce produsul revine în stoc, veți primi automat un e-mail despre acesta și adresa dvs. de e-mail va fi eliminată din lista de corespondență a produsului.

Angajați din cadrul companiei cu acces în utilizarea panoului de administrare al magazinului ar putea să vă acceseze datele. Vă apreciem intimitatea, astfel încât accesul la date este furnizat pe baza nevoii de cunoaștere pentru a putea opera magazinul.

Dacă decideți că nu mai doriți să utilizați magazinul nostru și doriți să aveți datele personale eliminate din baza noastră de date (sau dacă doriți să obțineți toate datele personale asociate contului dvs. pe care le avem), trimiteți un e-mail la adresa personaldata@dentotal.ro. Drepturile pe care le puteți exercita oricând sunt: dreptul la informare; dreptul de acces la date; dreptul de intervenție asupra datelor (rectificare, actualizare, blocare sau ștergere); dreptul de opoziție; dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale.

Adauga la favorite
Transport GRATUIT
Multiple metode de plata

Piesa de mana Revive pentru laser dioda Wiser 3, Doctor Smile

Piesa de mana Revive este compatibila cu laserul dioda Wiser de la Doctor Smile, fiind conceputa pentru utilizare in medicina estetica.

Avantaje:

  • Proprietatile de regenerare si biostimulare ale laserului permit tratamente non-invazive, fara sutura sau semne vizibile;
  • Eficienta superioara in eliminearea petelor rosii, negilor, vergeturilor si cicatricilor, dar si in tratamentele anti-imbatranire.

Indicatii:

  • Chirurgie dermatologica;
  • Hiperpigmentare;
  • Rejuvenare;
  • Tratamentul acneei;
  • Indepartarea leziunilor benigne de la nivelul epidermei.
Brand
Doctor Smile
Clasificare
Cabinet
Vezi produse similare

Nu sunt recenzii

Cele mai populare


Transport GRATUIT

la orice comanda

Service si garantie

pentru produse si echipamente


Calitate premium

si producatori de top

Consultanta si suport

de specialitate

Puncte de fidelizare

pentru fiecare comanda efectuata