Transport GRATUIT pentru toate comenzile

Doctor Smile

DOCTOR SMILE

Doctor Smile, Lambda este o companie fondata in 1996 cu sediul central in inima Italiei, la 100 de mile distanta de fabrica Ferrari si la 50 de mile de Venetia.

Fondati in anii '90 ca specialisti in conservarea si restaurarea patrimoniului cultural, in anul 2000, compania a inceput fabricarea de lasere pentru aplicatii medicale si dentare.

In 2003, Lambda intra pe piata medicala dentara cu o misiune clara: aceea de a indeplini nevoile medicilor stomatologi prin dezvoltarea de echipamente laser performante si inegalabile, astfel brandul DoctorSmile este lansat.

In 2016, apare cea mai recenta inovatie: DoctorVet. Ca o noua terapie holistica pentru animale, o noua oportunitate pentru medicii veterinari, un nou brand pentru Lambda. O noua tehnologie conceputa in SUA, cercetata, proiectata si fabricata de Lambda. DoctorVet a devenit in cativa ani, cel mai mare brand din SUA in cea mai dezvoltata si competitiva piata veterinara din lume.

Extindere globala: Tehnologia Lambda este acum distribuita in peste 52 de tari. know-how-ul sau unic a facut ca Lambda sa devina o companie lider in industria tehnologiei laser la nivel mondial.

Lambda se bazeaza acum pe patru marci globale: DoctorArt, DoctorBeauty DoctorSmile, DoctorVet.

Doctorul Smile face parte din marea familie Lambda SpA - o companie tanara, dinamica si intr-o continua crestere, fiind implicata si activa in tot ceea ce inseamna inovatie. Echipa Lambda SpA este formata din experti in sisteme electronice si optice cu o experienta de peste douazeci de ani in productia de echipamente electronice si laser pentru diferite utilizari.

DOCTOR SMILE LASER PLUSER 12W

294,284.40 RON
()
Clasificare
Categorii
Pret

RON  –  RON

  • 28970RON
  • 294285RON
Stoc