Lista de produse dupa marca DOCTOR SMILE

Sunt 18 produse.

Se afiseaza 1-18 din 18 produs(e)

Lista de produse dupa marca DOCTOR SMILE

Atunci cand ne vorbim despre lasere stomatologice, primul brand la care ne gandim este DR. SMILE datorita calitatii superioare a echipamentelor stomatologice pe care le furnizeaza. Ofera solutii pentru toate procedurile stomatologice, dintre care amintim: endodontie, parodontologie, chirurgie, implantologie, terapie, cosmetica dentara, conservativ. Pe Dentotal vei gasi laserul dioda, care utilizat in practica zilnica, va aduce rezultate optime in tratamentul multor patologii. Ai de ales intre Wiser, Simpler, Pluser, dar si alte noutati care mai apar pe piata.

Cum devii cel mai bun in industria stomatologica? Foloseste un laser DOCTOR SMILE!

In inima Italiei are sediul una dintre cele mai cunoscute companii producatoare de lasere stomatologice, adica DOCTOR SMILE, aflat sub egida Lambda S.p.A. Incepand cu 2003 au inceput sa ofere solutii moderne pentru practica stomatologica de zi cu zi. Inalta lor tehnologie s-a facut remarcata in peste 50 tari, astfel ca ajuta zilnic mii de doctori stomatologi sa ofere tratamente moderne pacientilor, asa cum ai si tu posibilitatea!

Cel mai performant laser dioda pentru tesuturi moi este la Dentotal!

Fiecare laser stomatologic de la DOCTOR SMILE este intuitiv, puternic si portabil, cu varfuri autoclavabile. Are multiple efecte asupra tesuturilor, fiind decontaminant, biostimulant, fotoblativ, chirurgical hemostatic. Astfel ca, este utilizat in terapia endodontica (coafaj pulpar, decontaminare radiculara), paradontologie (anestezie gingivala, decontaminare pungi paradontale), chirurgie (evictiune gingivala, hemostaza, frenectomii), cosmetica dentara (albire, gingivoplastie, tratare hemangiom), conservativ (sigilare santuri, decontaminare cavitati), terapeutic (biostimulare, desensibilizare, herpex simplex, afte, trismus).

Este atat de usor sa comanzi online de la Dentotal echipamente medicale!

Pe langa un laser dioda de calitate premium, primesti si accesorii care sa te ajute sa realizezi lucrari eficiente, precum: varfuri, ochelari de protectie, acumulator, interlock, CD cu manual de utilizare, dar si altele in functie de modelul de laser ales. Te invitam sa contactezi profesionistii Dentotal pentru informatii suplimentare despre produsele comercializate.