Transport GRATUIT pentru toate comenzile

EVETRIC SYSTEM KIT 4 x 3.5g + EVETRIC BOND 6ml

Scrie o recenzie
ART0009904
Momentan indisponibil
10 zile
Pretul in puncte: 716 puncte
Puncte fidelizare: 21 punct
715.68 Lei
()

Dentotal Protect va adăuga adresa de e-mail într-o listă specială de corespondență pentru acest produs. Odată ce produsul revine în stoc, veți primi automat un e-mail despre acesta și adresa dvs. de e-mail va fi eliminată din lista de corespondență a produsului.

Angajați din cadrul companiei cu acces în utilizarea panoului de administrare al magazinului ar putea să vă acceseze datele. Vă apreciem intimitatea, astfel încât accesul la date este furnizat pe baza nevoii de cunoaștere pentru a putea opera magazinul.

Dacă decideți că nu mai doriți să utilizați magazinul nostru și doriți să aveți datele personale eliminate din baza noastră de date (sau dacă doriți să obțineți toate datele personale asociate contului dvs. pe care le avem), trimiteți un e-mail la adresa personaldata@dentotal.ro. Drepturile pe care le puteți exercita oricând sunt: dreptul la informare; dreptul de acces la date; dreptul de intervenție asupra datelor (rectificare, actualizare, blocare sau ștergere); dreptul de opoziție; dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale.

Adauga la favorite
Transport GRATUIT
Multiple metode de plata

Rasina compozita universala nano-hibrida de inalta tinuta calitativa cu proprietatile optice atat de bine adaptate celor ale structurilor dentare naturale incat se poate obtine o integrare estetica impresionanta.
Indicatii:
- Restaurari invizibile pentru rezultate estetice superioare (nano-pigmenti de culoare integrati pentru un efect de cameleon exceptional si distributia omogena a pigmentilor pentru culori cu efect intens).
Avantaje:
- Radioopacitatea exceptionala a materialului ofera siguranta clinica suplimentara.
- Tehnologia avansata usureaza munca (integrarea de nano-modificatori pentru proprietati excelente de modelare si lipsa aderentei de instrument timp indelungat de lucru datorita sensibilitatii scazute a compozitului la lumina).
- Nuantele coloristice ale dentinei si smaltului au grade diferite de translucenta pentru a obtine restaurari ce imita izbito naturalul atat in zona frontala cat si laterala.
- Disponibil in 10 nuante coloristice.

Evetric Bond
Sistem adeziv autodemineralizant, fotopolimerizabil.
Avantaje:
- Nanoumplutura integrata ceea ce asigura umezirea omogena a suprafetei dintelui. Se formeaza astfel un strat de pelicula uniforma care ramane stabil chiar si cand adezivul se disperseaza in aer.
- Ideal in combinatie cu compozitele nano-hibride din gama Evetric intrucat impreuna ofera o combinatie efectiva in realizarea unor restaurari de durata si de foarte buna calitate.
- Manevrare excelenta.
- Poate fi utilizat atat in tehnicile autodemineralizante, dar si in tehnicile selective de demineralizare a smaltului.

Prezentare:
Evetric System Kit: 2 seringi x 3.5g Refill A2 + 2 seringi x 3.5 Refill A3 + Evetric Bond 6mlBrand
Ivoclar Vivadent
Vezi produse similare

Nu sunt recenzii

Produse similare
Alti vizitatori au fost interesati si de:
Cele mai populare


Transport GRATUIT

la orice comanda

Service si garantie

pentru produse si echipamente


Calitate premium

si producatori de top

Consultanta si suport

de specialitate

Puncte de fidelizare

pentru fiecare comanda efectuata