FREZE SSWHITE GREAT WHITE ULTRA SERIA 856

10 zile
Pretul in puncte: 27 punct
Puncte fidelizare: 1 punct
4917
FREZE SSWHITE GREAT WHITE ULTRA SERIA 856
31.23 RON 26.24 RON (Pret fara TVA)
Producator: SS WHITE
Freze extradure din carbura, cu un design unic, concepute special pentru a oferi o alternativa rapida si eficienta fata de folosirea frezelor diamantate. Indicatii: - Ideale pentru pregatirea coronara, pentru slefuire si finisare. Caracteristici: - Ofera viteza maxima cu...
+

Freze extradure din carbura, cu un design unic, concepute special pentru a oferi o alternativa rapida si eficienta fata de folosirea frezelor diamantate.


Indicatii:

- Ideale pentru pregatirea coronara, pentru slefuire si finisare.Caracteristici:

- Ofera viteza maxima cu incarcare minima.

- Designul lor permite finisarea si slefuirea fina a materialelor dentare sau suprafetelor dentare.

- Geometria unica a designului lamelor taietoare face ca aceste freze sa taie mult mai rapid si cu mai putine vibratii, atat la nivelul structurilor dentare cat si la nivelul materialelor dentare.

- Design-ul nou genereaza mai putin stres la nivelul structurii dentare ramase si mai putina caldura de frictiune ce poate irita pulpa dentara si poate deteriora structurile parodontale de suport.

- Seria Great White Ultra 856 creeaza o margine rotunjita axialgingival, obtinandu-se o inchidere marginala oblica pentru preparatie.

- Seria The Great White Ultra 847 creaza un perete axialgingival la 90° si se obtine o margine prag pentru restaurarea coronara. Frezele Great White Ultra sunt disponibile in diferite diametre si lungimi de taiere.

- Seria The Great White Ultra KR 845 ideala pentru prepararea peretilor pentru inlay-uri si onlay-uri.Avantaje:

- Unghiul agresiv de taiere al frezei Great White Ultra permite operatorului sa exercite o presiune mai mica, atat pentru confortul pacientului cat si al medicului stomatolog.

- Varful rotunjit asigura integritatea marginala.Prezentare:

Bucata.

Producator:
SS WHITE

fără recenzii

Lasa o recenzie

Informatii Utile

Accesorii

Produse relevante

Cumparatorii au mai achizitionat