Lista de produse dupa marca SS WHITE

Sunt 34 produse.

Se afiseaza 1-30 din 34 produs(e)

Lista de produse dupa marca SS WHITE

Peste 175 ani de dedicare in sfera stomatologiei

SS White este un producator important de instrumentar utilizat in cabinetul dentar ce a adus pe piata produse stomatologice de cea mai buna calitate pentru a permite medicilor sa lucreze precis, astfel incat sa maximizeze confortul fiecarui pacient. Compania a luat fiinta in 1844, SUA, si si-a mentinut telul initial acela de a aduce pe piata produse stomatologice mai bune pentru o practica stomatologica mai buna. In portofoliul actual disponibil pe Dentotal.ro vei gasi instrumentar rotativ, freze diamantate si freze extradure.

Alege freze dentare la un pret corect de la SS White!

Daca ar fi sa facem o clasificare a celor mai bune freze dentare, cu siguranta am include in top si instrumentarul SS White, intrucat se remarca printr-un raport pret – calitate foarte corect. In catalogul online de produse Dentotal vei putea sesiza ca distribuim mai multe tipuri de freze dentare ce pot primi urmatoarea clasificare: freze diamantate, freze extradure pentru slefuire, freze extradure, freze carbura si instrumentar rotativ. Toate aceste produse sunt daca nu ieftine, cel putin accesibile, deci cu siguranta te vei putea bucura de calitatea lor superioara. Nu uita ca beneficiezi si de transport gratuit pentru orice comanda plasata in magazinul nostru online.

Freze chirurgicale de la SS White necesare in orice clinica stomatologica

Daca vrei sa iti faci un necesar de instrumentar stomatologic, acum este momentul! Produsele SS White sunt foarte avantajoase si recunoscute in plan international. Pe Dentotal.ro vei gasi freze pentru turbina, piesa contraunghi sau dreapta. Ca dentist, ai la indemana solutii inovatoare de la SS White, moderne pentru practica stomatologica de cabinet.